Μαουρίσιο: «Ψάχνω περισσότερα, έχω περιθώρια βελτίωσης»! (Photos)

Μαουρίσιο: «Ψάχνω περισσότερα, έχω περιθώρια βελτίωσης»! (Photos)

Παναθηναϊκός-Απόλλων Σμύρνης: Ο κορυφαίος του γηπέδου ήταν ο Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να μιλά για τη νίκη του «τριφυλλιού», αλλά και την ανάγκη να διεκδικεί τίτλους-Τι είπε για Βιεϊρίνια και ΠΑΟΚ!

 

Η μεταγραφή του ήταν σαφώς απ’ τις σημαντικότερες κινήσεις του καλοκαιριού. Ειδικά απ’ τη στιγμή που ο Μαουρίσιο για τρία χρόνια προσέφερε τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος αμέσως έγινε βασικός και ηγετική φυσιογνωμία στα χαφ του Παναθηναϊκού. Το έδειξε και κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου!

Ο 32χρονος έκανε δηλώσεις μετά την αναμέτρηση και ανέλυσε το τι έχει βρει στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, μίλησε για την απόφασή του να κατηφορίσει στην Αθήνα, για το φιλαράκι του τον Βιεϊρίνια, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως ο στόχος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι άλλος απ’ το να διεκδικεί τίτλους!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαουρίσιο:

Για το αν του έμειναν δυνάμεις: «Το σημαντικό είναι πως όλη η ομάδα έκανε καλή δουλειά. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε το ματς του Σαββάτου».

Για το γεγονός πως δείχνει σε καλή κατάσταση γρηγορότερα του αναμενόμενου: «Απ’ τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΟΚ, ξεκουράστηκα μια βδομάδα δέκα μέρες. Άρχισα έντονη δουλειά με φίλους από τη Θεσσαλονίκη κι αυτό γιατί δεν ήθελα να χάσω χρόνο. Ανά πάσα στιγμή ήξερα πως μπορεί να παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Ήθελα να ήμουν έτοιμος για να παίξω και να βοηθήσω στη νέα μου ομάδα».

Για το αν περίμενε πως θα είναι γρήγορα ηγέτης στον Παναθηναϊκό: «Εγώ είμαι άνθρωπος θετικός. Ήδη συμπληρώνω τρία χρόνια στην ομάδα και πάντα έπαιζα εναντίον του Παναθηναϊκού. Γνώριζα τους παίκτες του. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον Παναθηναϊκό, τους συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο, όλους, διότι απ’ την πρώτη στιγμή έτυχα εξαιρετικής υποδοχής απ’ όλους. Αυτό βοηθά την προσαρμογή».

Για το γεγονός πως καθοδηγούσε τους συμπαίκτες του: «Το στυλ της δουλειάς μου είναι ακριβώς αυτό. Να μιλάω με τους παλαιότερους, να βοηθώ τους νέους, να δίνω μια θετική αύρα».

Για το ματς: «Όλοι γνωρίζουμε πως δυστυχώς δεν είχαμε καλή αρχή στο Πρωτάθλημα. Όμως από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατάλαβα πως ήταν ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους οι παίκτες. Ήδη θυμάμαι πως στον αγώνα με τον Βόλο η ομάδα άρχισε να δείχνει άλλη ταυτότητα. Πιστεύω πως πλέον αρχίζει η ομάδα να γεύεται τους καρπούς της σκληρής δουλειάς και αρχίζει με αυτοπεποίθηση να κοιτά τα επόμενα βήματά της».

Για το αν οι νίκες δίνουν ψυχολογία: «Απολύτως. Υπάρχουν στιγμές που παίζεις καλά και δεν παίρνεις τη νίκη και γι’ αυτό ήμασταν χαμηλά στη βαθμολογία. Όμως τώρα, με δύο νίκες με τη Λαμία και τον Απόλλωνα, ήδη πήγαμε πιο ψηλά κάποιες θέσεις. Αυτό δε σημαίνει πως είμαστε ικανοποιημένοι, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το στόχο του Παναθηναϊκού: «Το πιο σημαντικό είναι να πετυχαίνεις τη νίκη. Αυτό που κάνουμε είναι να κυνηγάμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με στόχους που έχει την ιστορία της. Μια ομάδα που πρέπει να πολεμά για τίτλους. Είμαι πεπεισμένος πως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια, θα φτάσουμε τις ανώτερες βαθμίδες της βαθμολογίας».

Για τη δουλειά στη Θεσσαλονίκη με τον Βιερίνια και πως αισθάνεται που έμεινε στον ΠΑΟΚ: «Είναι αλήθεια κάναμε μαζί προπόνηση με τον Βιεϊρίνια και με τον κουνιάδο του, τον Ανέστη. Με βοήθησαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ακριβώς κάναμε ένα έντονο πρόγραμμα. Το πρωί προπόνηση στην ακαδημία και το απόγευμα με άλλους νεαρούς παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν. Όσο για τον Βιεϊρίνια, χαίρομαι που έμεινε στην Ελλάδα, πρόκειται για εξαιρετικό και μεγάλο ποδοσφαιριστή, αυτό βοηθά το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το ποσοστό ετοιμότητάς του: «Νομίζω πως αρκετά άτομα δεν πίστευαν πως ο Μαουρίσιο θα παίξει τρία 90λεπτα. Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω κανενός είδους τραυματισμό. Αισθάνομαι καλά, κάθε φορά περισσότερο προσαρμοσμένος στην ομάδα. Όμως είμαι ένας άνθρωπος που δεν ικανοποιούμαι εύκολα. Θέλω περισσότερα, ψάχνω περισσότερα, έχω περιθώρια βελτίωσης».

Για το αν δέχτηκε τηλεφώνημα απ’ τον ΠΑΟΚ όσο ήταν στα γραφεία του Παναθηναϊκού: «(γελάει) Έχω αγάπη για τον ΠΑΟΚ και τις ευκαιρίες που μου έδωσαν. Δεν έχω πρόβλημα με τους φιλάθλους, τους παίκτες, τη διοίκηση. Αλλά ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου κι έβλεπα τη δυνατότητά μου να συνεχίσω σε άλλο μέρος. Βεβαίως ικανοποιήθηκε με την πρόταση του κ. Αλαφούζου και τη δυνατότητα που μου δινόταν να συνεχίσω στο σύλλογο αυτό. Έτσι λοιπόν ο στόχος για να επιστρέψω την αγάπη που μου έδειξαν, είναι να κάνω το περισσότερο που μπορώ στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό που αναφέρατε, προτιμώ να μη μιλήσω…».



Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved