Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Σαν να μην πέρασε μια μέρα (videos+photos)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Σαν να μην πέρασε μια μέρα (videos+photos)

Άρης - Αστέρας Τρίπολης: Ο κορονοϊός ανάγκασε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΛ αλλά επέστρεψε με νίκη (1-0) στην αγωνιστική δράση

Την πέμπτη του νίκη σε επτά αγώνες (δεν έπαιξε με την ΑΕΛ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού) πανηγύρισε ο Άρης, ο οποίος επικράτησε με το αγαπημένο του 1-0 του Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας και έφτασε τους 16 βαθμούς όντας πρωτοπόρος στην Super League.

«Δράστης» για τον Άρη ήταν ο Μπρούνο Γκάμα που χρειάστηκε τη βοήθεια του Πασαλίδη στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης. Ειδικότερα, ο Πορτογάλος έκανε το γύρισμα από τα δεξιά με τον παίκτη του Αστέρα Τρίπολης να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γράψει το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

 
 
Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με… φόρα στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκαθαρίζοντας την ανωτερότητά τους. Ο Μάνος έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα καλό τελείωμα στο 46΄, στην μεγάλη περιοχή, ενώ στο στο 51΄, από ένα λάθος διώξιμο της άμυνας του Αστέρα στο φάουλ του Ματίγια, ο Έλληνας φορ φάτσα με το τέρμα δεν έπιασε γεμάτο το σουτ! Γύρισμα του Γκάμα στη συνέχεια, σε κόρνερ ο Πασαλίδης την τελευταία στιγμή!

Στο 54΄, σέντρα του Τζέγκο, μπήκε στην φάση ο Μάνος, αλλά το σουτ με το αριστερό από την μεγάλη περιοχή ο Γκάμα, με την μπάλα να καταλήγει άουτ!

Στο επόμενο λεπτό, 55΄, ξανά ο Γκάμα από τα δεξιά έκανε την κίνηση, γύρισε με δύναμη στο πέναλτι και ο Πασαλίδης με προβολή έβαλε το αυτογκόλ, δίνοντας το προβάδισμα (1-0) στον Άρη.

Στο 70΄ο Ματέο πέρασε τους πάντες, ανατράπηκε στην μεγάλη περιοχή, τίποτα από τον Φωτιά. Κάποια σουτ του Αστέρα δεν απείλησαν τον Σιαμπάνη, ενώ στο 83΄, ο Μάνος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο, μόνος του από τα αριστερά σε μία φάση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Αστέρα. Στο 89′ ο Μάνος βιάστηκε, σουτ από τα δεξιά, σε κόρνερ δύσκολα ο Παπαδόπουλος.

Στο 90′, ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Σιαμπάνης ήταν και πάλι εκεί, διώχνοντας εντυπωσιακά την μπάλα που είχε τροχιά στην εστία του!

Ο Άρης παρέμεινε αήττητος, πέτυχε την 5η νίκη του φέτος σε 6 ματς. Μόνος πρώτος στην κορυφή, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΕΚ, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

ΑΡΗΣ (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Σάκιτς, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Τζέγκο, Ματίγια (85΄Λόπεθ), Μαντσίνι (60΄Σίλβα), Μάνος, Mατέο, Γκάμα (77΄Κάτσε)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα (72΄Ιγκλέσιας) (60΄Γκόμεζ), Λέο Τιλίκα (72΄Σίτο), Μπαράλες, Ρετζίς (60΄Ορόσκο)

 
 
 


Εθνική Νέων: Οι αντίπαλοι στην Elite Round και στα προκριματικά του Euro U19
Εθνική Νέων: Οι αντίπαλοι στην Elite Round και στα προκριματικά του Euro U19
Taste Atlas: Τα γεμιστά στο top 10 με τα καλύτερα φαγητά λαχανικών στον κόσμο για το 2026
Taste Atlas: Τα γεμιστά στο top 10 με τα καλύτερα φαγητά λαχανικών στον κόσμο για το 2026
Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο European League 2026
Βόλεϊ: Το πρόγραμμα των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών στο European League 2026
Βίντεο με όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League
Βίντεο με όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved