Μάντζιος: «Κάναμε το καλύτερο»!

Μάντζιος: «Κάναμε το καλύτερο»!

Για το δύσκολο δεκαπενθήμερο του Άρη μίλησε ο Άκης Μάντζιος, που προπονούσε μια ομάδα με προβλήματα λόγω κορονοϊού!

Οι δύο εβδομάδες που πέρασαν, ήταν τουλάχιστον δύσκολες για τον Άρη. Οι «κίτρινοι» είχαν πολλά κρούσματα κορονοϊού, με συνέπεια οι προπονήσεις να γίνονται σε γκρουπ, με πολλές απουσίες και με το μυαλό στο πρόβλημα του Covid-19 φυσικά. Ο Άκης Μάντζιος είχε να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση και ταυτόχρονα να προετοιμάσει την ομάδα του για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μιλώντας στη Nova επισήμανε πως με τις συνθήκες που υπήρχαν, το βασικό ζητούμενο ήταν να είναι ο Άρης σε θέση να αγωνιστεί με όσο το δυνατόν καλύτερο επίπεδο ετοιμότητας στην ερχόμενη αναμέτρηση. Επίσης, ανέλυσε το πώς κύλησε αυτό το δεκαπενθήμερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για την περίεργη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί:

«Ήταν περίεργο δεκαπενθήμερο. Σαν αυτό όταν έγινε το πρώτο lockdown. Υπήρχε ανησυχία. Είμαστε ένα γκρουπ άνω των 40 ανθρώπων, που είμαστε καθημερινά μαζί και οι περισσότεροι έχουν και οικογένειες».

Για το αν τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα:

«Εχει ηρεμήσει η κατάσταση. Είναι ελεγχόμενα. Ακολουθήσαμε πιστά κάθε υγειονομικό πρωτόκολλο. Όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν μέρες που η προετοιμασία της ομάδας δεν ήταν η κατάλληλη για ένα παιχνίδι, όμως έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Μέρα με την μέρα το αφήναμε πίσω και προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Για το αν κέρδισε χρόνο ο Άρης ή αν χάλασε τον ρυθμό του:

«Δεν είναι τι προτιμάμε. Έχει δύο αναγνώσεις αυτό το βιβλίο. Και οι δύο είναι σωστές. Τι θα είναι σωστό μετά το παιχνίδι δε το ξέρουμε. Υπήρχαν παιδιά που ήθελαν χρόνο, υπήρχαν όμως και παιδιά που παιχνίδι με παιχνίδι γίνονται καλύτεροι. Και ο αγωνιστικός ρυθμός είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα στο ποδόσφαιρο. Αυτό μας λείπει. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Δεν μένουμε σε αυτό. Κάναμε ό,τι καλύτερο για να μπορέσει η ομάδα να είναι στον καλύτερο βαθμό από πλευράς ετοιμότητας».

Για το ποιοι παίκτες δεν θα είναι διαθέσιμοι λόγω Covid-19:

«Επειδή είναι ένα λεπτό ζήτημα, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα του κορονοϊού, θα υπάρχει ανακοίνωση από την ΠΑΕ».

Για το γεγονός ότι έγινε σήμερα γνωστό πως θα διεξαχθεί το παιχνίδι:

«Εμείς προετοιμαστήκαμε ειδικά τις τελευταίες τρεις μέρες και βάλαμε στο μυαλό όλων μας ότι το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή».

Για τον νέο αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης»:

«Νομίζω ότι το γήπεδο μας είναι δυναμική για την ομάδα. Θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη αν είχαμε και τον κόσμο μαζί μας. Το παιχνίδι στα Γιάννινα ήταν σαν να παίζουμε εκτός έδρας. Ευελπιστούμε ότι το γήπεδο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι με τα Γιάννινα, ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για την κατάσταση ετοιμότητας του Σίλβα, όπως και των υπόλοιπων τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων:

«Στο 100% δεν ήταν έτοιμος, όπως και ο Γιοάν (Μπεναλουάν). Προσπαθούμε να ενσωματώσουμε τα παιδιά, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα από τότε μέχρι τώρα πέρασαν 15 ημέρες. Σίγουρα είναι σε καλύτερο βαθμό και τα παιδιά θα είναι μαζί μας στο παιχνίδι με την Τρίπολη».

Για το πώς θα αγωνιστεί ο Άρης:

«Το σημαντικό είναι πώς θα παρουσιαστούμε εμείς σαν ομάδα. Να δούμε ποια παιδιά είναι εντελώς καλά, ώστε να δούμε και τα πρόσωπα. Σίγουρα θα είναι δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί».

Για τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας είναι έμπειρη και καλή ομάδα, με κορμό τα τελευταία χρόνια».

Για το τι θα ζητήσει από τους παίκτες του:

«Να κερδίσουμε το παιχνίδι, αυτό θέλουμε».



Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved