Super League: Τι θα γίνει με τις κόκκινες περιοχές!

Super League: Τι θα γίνει με τις κόκκινες περιοχές!

Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ιωάννινα είναι στο… κόκκινο λόγω κορονοϊού-Τι θα συμβεί με τις αναμετρήσεις που έχουν προγραμματιστεί στις περιοχές αυτές για το Πρωτάθλημα.

Η έξαρση του κορονοϊού στην πατρίδα μας, έχει φέρει νέα μέτρα απ’ την κυβέρνηση. Όπως ήδη ανακοινώθηκε, αρκετές περιοχές της Ελλάδας είναι… στο κόκκινο. Κάτι που σημαίνει σε κρίσιμο σημείο για να περιοριστεί η εξάπλωση και με αυστηρά μέτρα που θυμίζουν αρκετά lockdown.

Σε αθλητικό επίπεδο σαφώς και υπάρχει επηρεασμός. Με κλείσιμο χώρων άθλησης και διακοπή σε αρκετές περιπτώσεις ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων. Τι θα γίνει όμως με τις αναμετρήσεις της Super League; Στις δύο πόλεις όπου υπάρχουν ομάδες στην κατηγορία.

Ο λόγος φυσικά για τη Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ, Άρης), τη Λάρισα (ΑΕΛ) και τα Ιωάννινα (ΠΑΣ Γιάννινα). Ακόμη δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το αν θα προκύψει πρόβλημα στη διεξαγωγή αναμετρήσεων. Άλλωστε το θέμα είναι του ΕΟΔΥ και της κυβέρνησης και όχι των αθλητικών φορέων.

Όλα δείχνουν πως οι αναμετρήσεις της Super League θα διεξάγονται κανονικά, αν δεν αλλάξει κάτι εντός των ερχόμενων ημερών. Όμως και πάλι πρέπει να ξεκαθαριστεί το τι θα γίνει με τις μετακινήσεις από και προς τις συγκεκριμένες πόλεις. Ειδικά από τη Δευτέρα και μετά, μια και όπως ανακοινώθηκε τότε θα υπάρξουν οι εξαγγελίες για το τι θα γίνει με το συγκεκριμένο τομέα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, πάντως, αν και απαγορεύεται η ομαδική άθληση στις κόκκινες περιοχές, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Super League). Παράλληλα, ο προγραμματισμός αναφέρει πως θα δίνονται ειδικές άδειες στις ομάδες που θα πηγαίνουν στις περιοχές αυτές ή θα ταξιδεύουν απ’ τις περιοχές αυτές, για να μην τους απαγορεύεται η μετακίνηση. Πάντα αν δεν αλλάξει κάτι…

Με απλά λόγια, το πράγμα πηγαίνει μέρα με τη μέρα και ανάλογα τις εξελίξεις. Η Super League σαφώς και θα ήθελε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα να συνεχίσουν να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στους αρμόδιους φορείς. Αυτή τη στιγμή, θέμα μη διεξαγής αναμετρήσεων λόγω μέτρων, δεν υπάρχει. 

 



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved