Μαχαίρας: «Χαρούμενος για τη νίκη και την εμπιστοσύνη του Καρέρα»

Μαχαίρας: «Χαρούμενος για τη νίκη και την εμπιστοσύνη του Καρέρα»

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας μίλησε για τη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ στα Ιωάννινα.

Χαρούμενος για την ευκαιρία που του έδωσε ο Μάσιμο Καρέρα να παίξει βασικός στην ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο Θεοδόσης Μαχαίρας. Ο 18χρονος μέσος μίλησε στην κάμερα της Nova για τις χαμένες ευκαιρίες του, αλλά και τη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαχαίρα:

«Ηταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το σημαντικό ήταν ότι έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο στο πρώτο. Όμως ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη μεγάλη του ευκαιρία και την συμμετοχή του: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έπρεπε να σκοράρω σε αυτή την ευκαιρία. Την επόμενη φορά θα το κάνω. Ηταν τεράστια ευκαιρία. Μετά την ευκαιρία, σκεφτόμουν ότι είχα χώρο να κάνω κοντρόλ. Αλλλά μου ήρθε ξαφνικά η μπάλα και μου βγήκε γρήγορα το σουτ».

Για τις παρατηρήσεις που του έκανε ο Καρέρα: «Δυο τρεις φορές κράτησα περισσότερο τη μπάλα απ’ όσο έπρεπε. ΛΕχει δίκιο ο προπονητής. Θα προσπαθήσω να τα βελτιώσω όλο αυτά».

Για το γεγονός ότι ο ίδιος παίζει βασικός και στον πάγκο ήταν Λιβάγια, Ολιβέιρα: «Εντάξει, δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Είναι τεράστιοι παίκτες και οι δυο. Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ο προπονητής με εμπιστεύεται και με βάζει βασικό στη Σούπερ Λίγκα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θέλω να κερδίζει η ομάδα και από τη στιγμή που τα καταφέραμε είναι σημαντικό».

Για τις γρήγορες επαφές που έβγαλε απόψε η ΑΕΚ και την πίεση ψηλά: «Τα ίδια στοιχεία μας είχε ζητήσει ο προπονητής και στη Μπράγκα. Βγάλαμε κάποια στοιχεία απ’ αυτά σήμερα και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να τα έχουμε στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων».

Για το σουτ που επιχείρησε στο πρώτο ημίχρονο από δύσκολη γωνία: «Τη θυμάμαι καλά τη στιγμή. Επιχειρώ όποτε έχω χώρο να σουτάρω. Ηταν καλή επέμβαση του Χουτεσιώτη. Εντάξει δεν πειράζει».

Για την προσωπική δουλειά κι αν γίνεται μετά τις προπονήσεις: «Μας κάνει ο κ. Παναγιωτάρας έξτρα προπόνηση, μετά από σχεδόν κάθε προπόνηση, για να βελτιωθούμε. Ειδικά σε εμάς τους μικρούς».

Για το ξεκίνημά του: «Ολοι μου έχουν πει να δουλεύω και να μην έχω άγχος».

Για το αν έχει κάποιον παίκτη που θέλει να μοιάσει: «Τον Νεϊμάρ, νομίζω».

Για το αν θα κάνει στο μέλλον κάποιο… περίεργο μαλλί: «(Γέλια) Δεν αλλάζω! Όχι δεν είμαι τέτοιος».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved