ΟΦΗ: Έτοιμος με Αστέρα Τρίπολης ο Σελίμοβιτς!

ΟΦΗ: Έτοιμος με Αστέρα Τρίπολης ο Σελίμοβιτς!

Προπονήθηκε στον ΟΦΗ ο Βαχίντ Σελίμοβιτς και τέθηκε στη διάθεση του Σίμου για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ένα πρόβλημα μείον για τον Γιώργο Σίμο! Ο Έλληνας τεχνικός που τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είδε τον Βαχόντ Σελίμοβιτς να λαμβάνει κανονικά μέρος στην προπόνηση του ΟΦΗ. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ενημέρωση των Κρητικών για τη σημερινή (22/10) προπόνηση:

«Με τον Vahid Selimovic να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας το απόγευμα της Πέμπτης (22/10), με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (25/10) με τον Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Νίκος Μαρινάκης, ενώ ο Nazareno Solis έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Οι Πραξιτέλης Βούρος, Κώστας Γιαννούλης, Juan Neira και Felipe Souza έκαναν θεραπεία.

Οι Ricardo Vaz και Κοσμάς Τσιλιανίδης συνέχισαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής, τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (23/10), στις 16:00».



Παναθηναϊκός: Στη Σεβίλλη για την πρόκριση
Παναθηναϊκός: Στη Σεβίλλη για την πρόκριση
Μόγκουλκοτς και Χορντόφ στο ΣΕΦ
Μόγκουλκοτς και Χορντόφ στο ΣΕΦ
Παράνοια στο Μαρόκο: Πανηγυρίζουν το Κύπελλο Εθνών δύο μήνες μετά
Παράνοια στο Μαρόκο: Πανηγυρίζουν το Κύπελλο Εθνών δύο μήνες μετά
Σενεγάλη: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση αφαίρεσης του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά
Σενεγάλη: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόφαση αφαίρεσης του Κόπα Άφρικα στα χαρτιά
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved