ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Η μάχη των πάγκων και το πλάνο (photos)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Η μάχη των πάγκων και το πλάνο (photos)

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «Δικεφάλων» στο ΟΑΚΑ, με την Ένωση του Μάσιμο Καρέρα να κοντράρεται απέναντι στο συγκρότημα του Άμπελ Φερέιρα.

Απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι των «Δικεφάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο παιχνίδι που φυσικά ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League 1.

Φυσικά στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι, ξεχωρίζει και η «μάχη» των πάγκων, με τους Μάσιμο Καρέρα και Άμπελ Φερέιρα να εκπροσωπούν δυο μεγάλες σχολές προπονητικής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με την δική τους κόντρα να αναμένεται συναρπαστική.

074830

«Λαβωμένη» Ένωση, θέλει να πάει κόντρα στα προβλήματα

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σπάσουν κι ένα αρνητικό σερί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς μετρούν τρεις σερί ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά και τους δύο χαμένους τελικούς Κυπέλλου.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει ένα «βουνό» αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Μάνταλος και οι τραυματίες Ινσούα, Μπακάκης, Σιμόες, Γκαρσία, Σιμάνσκι, όπως και ο ανέτοιμος Γαλανόπουλος, ενώ ο Λόπες μπήκε μεν στην αποστολή αλλά είναι αμφίβολο αν θα ξεκινήσει.

Έτσι θα αγωνιστεί

Ο Ιταλός τεχνικός δοκίμασε χθες το 3-4-3, που δείχνει να έχει προβάδισμα για την διάταξη της «Ένωσης». Εφόσον προτιμηθεί αυτό το σύστημα, ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, οι Τσιγκρίνσκι, Χνιντ και Νεντελτσιάρου στόπερ, με τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά και τον Λόπες αριστερά.

Αν ο Πορτογάλος δεν κριθεί έτοιμος, ο Βασιλαντωνόπουλος θα πάει αριστερά και ο Παουλίνιο θα παίξει δεξιά. Σάκχοφ και Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Τάνκοβιτς, Λιβάγια και Ανσαριφάρντ στην επίθεση.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Αλμπάνης, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Μπότος, Ολιβέιρα και Χριστόπουλος.

081546

Αποφασισμένος για... άλωση στο ΟΑΚΑ

Νίκη, που θα τον κρατήσει σε επαφή με τους πρωτοπόρους και θα ρεφάρει για τις πρόωρες γκέλες στο πρωτάθλημα θέλει ο ΠΑΟΚ απόψε στο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Άμπελ Φερέιρα θα έχει δύο αλλά βαρβάτες απουσίες, καθώς τραυματίες είναι οι Άνχελ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Πορτογάλος τεχνικός πάντως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το πετυχημένο 3-4-3.

Με αυτούς στον αγωνιστικό χώρο

Ο Ζίφκοβιτς θα είναι στο τέρμα, με τους Βαρέλα, Ίνγκασον και Μιχαηλίδη στόπερ, τους Μάτος και Γιαννούλη σε ρόλο ακραίων μπακ-χαφ, τον Σβαμπ με έναν εκ των Εσίτι ή Αουγκούστο στο κέντρο και μπροστά τους Ζίφκοβιτς, Τζόλη και Τσόλακ.

Στην αποστολή είναι επίσης και οι Πασχαλάκης, Ουαγκέ, Μιχάι, Περέιρα, Νινούα, Σφιντέρσκι, Μπίσεσβαρ και Μουργκ. Ο Αυστριακός δείχνει σε καλή κατάσταση και αναμένεται να πάρει χρόνο ως αλλαγή.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved