Μπόλονι: «Πιάνω δουλειά τη Δευτέρα, δεν είμαι μάγος»!

Μπόλονι: «Πιάνω δουλειά τη Δευτέρα, δεν είμαι μάγος»!

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην Ουγγαρία επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό-Τι είπε για τις συνομιλίες με τον Γιάννη Αλαφούζο και η υπόσχεση για σκληρή δουλειά από τον ίδιο και την ομάδα!

Σε λίγες μέρες ο Λάζλο Μπόλονι θα αναλάβει κι επίσημα την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με το «τριφύλλι». Το συμβόλαιό του θα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2022, όπως επιβεβαίωσε κι ο ίδιος!

Ο 67χρονος παραχώρησε συνέντευξη στην Ούγγρικη ιστοσελίδα «nemzetisport.hu». Εκεί ξεκαθάρισε πως η συμφωνία είναι για 1,5 χρόνο ουσιαστικά, ενώ αναφέρθηκε σε προσωπικές υποθέσεις που δεν του επέτρεψαν να είναι στην Ελλάδα νωρίτερα και γι’ αυτό θα αναλάβει από Δευτέρα τα νέα του καθήκοντα:

«Το συμβόλαιο είναι για 1,5 χρόνο. Η συμφωνία δεν ήρθε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση δεν επιτρέπει συναντήσεις από κοντά. Πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα στη Βουδαπέστη, για να διευθετήσω προσωπικά θέματα, σχετικά με τη μητέρα μου που ζει στην πρωτεύουσα και τον αδερφό μου που είναι οδοντίατρος στο Χεράντ, όσο οι διαβουλεύσεις προχωρούσαν. Συμφώνησα με τον πρόεδρο να αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα, αφού θα έχω ρυθμίσει τα προσωπικά μου θέματα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόλονι.

Εν συνεχεία μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο και τι του ζήτησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ: «Ο ιδιοκτήτης μου ανέλυσε τις ιδέες του, θέλει η ομάδα να κερδίσει ξανά τη θέση της στο ποδόσφαιρο, οπότε είμαι ενήμερος του τι θα αναλάβω και ποιες είναι οι προσδοκίες. Φυσικά είναι αδύνατο να αλλάξεις πράγματα τόσο γρήγορα, από τη μία επειδή δεν είμαι μάγος και από την άλλη επειδή πιστεύω στη δουλειά και όχι στα μαγικά. Περιμένει πολλή δουλειά εμένα και την ομάδα και τα αποτελέσματα θα το αποδείξουν».

Συνεχίζοντας, ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε στη ζωή του προπονητή που πρέπει πάντα να έχει μια βαλίτσα στο χέρι: «Μετά από μια σύντομη, αποτυχημένη δουλειά στη Γάνδη, θα ήταν καλό να ηρεμήσω και να… επαναφορτιστώ λιγάκι. Αλλά δεν ξέρεις τι θα σου έρθει και πότε θα χρειάζεται κάποιος έναν προπονητή. Οπότε είναι καλό να έχεις πάντα μια βαλίτσα στο χέρι. Έτσι είναι το επάγγελμά μας».

Τέλος, η ιστοσελίδα που έκανε τις δηλώσεις ο Λάζλο Μπόλονι, τονίζει πως ο Ουγγρικής καταγωγής προπονητής (παρότι γεννημένος, μεγαλωμένος και με Ρουμάνικη υπηκοότητα), θα είναι ο πέμπτος Ούγγρος στον πάγκο του «τριφυλλιού», μετά τους Μίκλος Φόρνερ, Γόζεφ Κίνσλερ, Μπέλα Γκούτμαν και φυσικά τον τεράστιο Φέρεντς Πούσκας!



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved