Παναθηναϊκός: Πογιάτος η 3η πιο γρήγορη απόλυση της ιστορίας του! (Photos)

Παναθηναϊκός: Πογιάτος η 3η πιο γρήγορη απόλυση της ιστορίας του! (Photos)

Με μόλις 3 ματς ο Ντάνι Πογιάτος έγινε ο τρίτος στη λίστα των τεχνικών με τα λιγότερα παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού-Τέταρτος αν υπολογιστούν οι μέρες παραμονής στο «τριφύλλι»!

Από την 21η Ιουλίου μέχρι την 12η Οκτωβρίου διήρκησε η θητεία του Ντάνι Πογιάτος στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Άρχισε με όνειρα, με υποσχέσεις, με διάθεση, αλλά η πράξη ήταν αντιστρόφως ανάλογη με όλα αυτά… Μια ομάδα απογοητευτική, χωρίς αρχή και τέλος, με μόλις 1 βαθμό σε τρία ματς Πρωταθλήματος. Μοιραία λοιπόν η πορεία του Καταλανού ολοκληρώθηκε στις 84 μέρες!

Το διάστημα αυτό ήταν κυρίως προετοιμασία και δουλειά σε προπονήσεις. Βλέπετε πρόλαβε να κοουτσάρει μόλις σε τρεις αναμετρήσεις Πρωταθλήματος (δεν υπολογίζουμε τα φιλικά). Απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ και Άρη. Επίδοση που τον… γράφει στην ιστορία των «πράσινων». Όχι για λόγους που θα ήθελαν οι φίλοι της ομάδας και φυσικά ο ίδιος, όμως είναι ένα γεγονός.

Ο Ντάνι Πογιάτος λοιπόν, γίνεται ο τρίτος στη σχετική λίστα με τους πιο γρήγορα αποχωρήσαντες από τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Όχι τα τελευταία χρόνια, αλλά ιστορικά! Με 3 ματς βρίσκεται στην 3η θέση της λίστας, έχοντας… καλύτερη επίδοση μόνο από τον Ούγγρο Μπέλα Γκούτμαν που το 1967 έκατσε στον πάγκο για μόλις 1 ματς και τον Άγγλο Ρόνι Άλεν που το 1980 κοούτσαρε το «τριφύλλι» σε 3 αναμετρήσεις κι αυτός. Όλα αυτά βεβαίως χωρίς να υπολογίζονται οι περιπτώσεις υπηρεσιακών τεχνικών που εκ των πραγμάτων είχαν μικρή θητεία.

Όσο για την ημερολογιακή διάρκεια τώρα, ο Πογιάτος είναι τέταρτος ιστορικά. Με τους δύο τεχνικούς με… καλύτερο ρεκόρ απ’ αυτόν, να είναι επίσης εποχής Γιάννη Αλαφούζου! Ο Ισπανός λοιπόν έμεινε για 84 μέρες. Πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι-το πιστεύετε ή όχι-ο Χουάν Ραμόν Ρότσα! Ο άνθρωπος που πήγε στα ημιτελικά του Champions League ως παίκτης και ως προπονητής με τον Παναθηναϊκό, το 2012-13 έμεινε μόλις 53 μέρες στον πάγκο του «τριφυλλιού» (από 14/11/2012 μέχρι 7/1/2013). Συνολικά, όμως, κοούτσαρε σε 10 αναμετρήσεις. Ο Μπέλα Γκούτμαν με 66 μέρες είναι στη 2η θέση, ενώ τρίτος έρχεται αυτός που διαδέχθηκε τον Ρότσα το 2012-13. Ο Φάμπρι που κάθισε στον πάγκο για 81 μέρες και 13 αναμετρήσεις.

Οι… πιο γρήγοροι στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

Μπέλα Γκούτμαν: 66 μέρες, 1 αγώνας

Ρόνι Άλεν: 90 μέρες, 3 αγώνες

Ντάνι Πογιάτος: 84 μέρες, 3 αγώνες

Χανς Μπάκε: 106 μέρες, 4 αγώνες

Τόμισλαβ Ίβιτς: 145 μέρες, 6 αγώνες

Φερνάντο Σάντος: 108 μέρες, 9 αγώνες

Χουάν Ραμόν Ρότσα: 54 μέρες, 10 αγώνες

Φάμπρι: 81 μέρες, 13 αγώνες

 



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved