Μουργκ: «Θέλω να γίνω βασικός»!

Μουργκ: «Θέλω να γίνω βασικός»!

Ο Τόμας Μουργκ μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως είχε πολλές συνομιλίες με τον Στέφαν Σβαμπ ο οποίος του μιλούσε διαρκώς για την ομάδα και την πόλη!

Το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, βρήκε τον Τόμας Μουργκ με μια βαλίτσα στο χέρι. Συζητήσεις για να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, ταξίδι για να έρθει και να περάσει ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Κάτι που έγινε. Ο Αυστριακός με το που… ησύχασε το κεφάλι του, έκανε δηλώσεις στο PAOK TV.

Όπως είπε, δε σταμάτησε να μιλά με τον Στέφαν Σβαμπ ο οποίος του είπε τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη. Επισήμανε πως θέλει να γίνει βασικός και πως είναι… υπερχαρούμενος με την εξέλιξη των πραγμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Μουργκ:

Είναι η πρώτη σου φορά μακριά από την πατρίδα σου. Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις σου;

«Η Θεσσαλονίκη είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη πόλη. Εχθές πέρασα ιατρικές εξετάσεις και σήμερα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω λίγο την πόλη. Ο Σβαμπ μου έχει στείλει αρκετά video και φωτογραφίες οπότε είχα μια αρχική εικόνα και σήμερα πήγα και τα είδα από κοντά. Ήδη αισθάνομαι πολύ όμορφα».

Πόσο θα βοηθήσει στην προσαρμογή σου το γεγονός ότι ο Σβαμπ είναι ήδη εδώ;

«Με τον Σβαμπ είμαστε ήδη τέσσερα χρόνια συμπαίκτες στην Ραπίντ οπότε είχαμε αρκετό χρόνο για να μάθει ο ένας τον άλλον και μέσα από αυτό έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Από τότε έχουμε καθημερινή επαφή. Ο Σβαμπ μου έλεγε συνέχεια πράγματα για τον ΠΑΟΚ, οπότε και πριν το ενδιαφέρον και πριν μάθω ότι μπορεί να έρθω, ξαναμιλήσαμε ακόμη μια φορά και έτσι η απόφασή μου ήταν ξεκάθαρη. Χαίρομαι φυσικά πολύ που ο Σβαμπ είναι σημαντικός για την ομάδα και που μπορώ να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

Τι σου έχει πει ο Σβαμπ για τον ΠΑΟΚ;

«Μου έχει πει ότι η πόλη είναι πολύ όμορφη, ο σύλλογος είναι σωστά οργανωμένος και η ομάδα είναι καλά στημένη. Οι φίλαθλοι είναι τρελαμένοι με το ποδόσφαιρο και όλοι μιλάνε μόνο για αυτό και ειδικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Στέφαν ένιωσε άνετα με αυτό. Αυτό φαινόταν κάθε φορά όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο και γι' αυτό η απόφασή μου ήταν εύκολη».

Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου ως παίκτη;

«Θεωρώ ότι είμαι ένας επιθετικός παίκτης που διαχειρίζομαι καλά την μπάλα, είμαι παίκτης που ζητάει συνέχεια την μπάλα και όπως γινόταν και στην Ραπίντ παίρνω την ευθύνη του παιχνιδιού, αναλαμβάνω να μοιράζω πάσες, αλλά και να σκοράρω και αυτό προσπαθώ να αποδείξω σε κάθε αγώνα».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί σου στόχοι με τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος επειδή η σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει για εμένα και έχω αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια. Οι τελευταίες δύο ημέρες ήταν πολύ κουραστικές λόγω των ταξιδιών και των διαπραγματεύσεων. Σαφώς πλέον ηρέμησα και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να γίνω βασικός παίκτης της ομάδας και να αποδείξω τις ικανότητές μου. Θέλω να εγκλιματιστώ άμεσα και να αποδείξω ότι μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι μαζί με την ομάδα να πανηγυρίσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε».

Σε φοβίζει το γεγονός ότι παίρνεις από την αρχή το νούμερο 10;

«Είχα ήδη αυτό το νούμερο στην προηγούμενη ομάδα μου και προσωπικά το 10 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός. Ο Πέλκας έφυγε και έμεινε ο αριθμός ελεύθερος, οπότε δεν το σκέφτηκα πολύ ποιον αριθμό θα πάρω. Αποφάσισα να πάρω το 10».

Πώς θα περιέγραφες με μια λέξη το πώς αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή;

«Υπερχαρούμενος».



ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved