ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό αντίο Πέλκα - «Μισή ζωή ρε φίλε, ευχαριστώ» (photos)

ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό αντίο Πέλκα - «Μισή ζωή ρε φίλε, ευχαριστώ» (photos)

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Δημήτρη Πέλκα στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα, καθώς από το απόγευμα της Δευτέρας (5/10) είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε, η οποία ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον «Δικέφαλο του Βορρά» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο Έλληνας άσος θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, όπου εκεί πέρασε την μισή του ζωή. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πέλκας ευχαρίστησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος του στάθηκε σαν πατέρας, ενώ παράλληλα μίλησε για τους συμπαίκτες του και τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Δημήτρη Πέλκα:

«Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο… Είμαι από τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26... Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή… Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει... Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο σ’ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι’ αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει, μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα.

Έπειτα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα, σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα, στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τους μάγειρες, τους φωτογράφους και σ’ αυτούς που είναι στα γραφεία, τον Αρωνιαδη, τον Κυρ Κυρ…

Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας, τον λαό του ΠΑΟΚ... Μου δώσατε πολύ αγάπη, με κάνατε να νιώσω Θεός, με ανεβάσατε πολύ ψηλά, δέχτηκα κριτική, η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ, δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους, να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές, ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου… Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου, ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!».

Δείτε το μήνυμά του…

View this post on Instagram

Με αυτό το χαμόγελο στα χείλη ήρθε η ώρα να πούμε αντίο..Είμαι απο τα 13 μου στην ομάδα και είμαι 26..Την μισή μου ζωή ρε φίλε την μισή μου ζωή..Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει..Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ λίγο σ αυτά που θέλω να πω και πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω τα συναισθήματα μου γι αυτήν την ομάδα!! Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας για όλα όσα μου έχει προσφέρει,μου στάθηκε σαν πραγματικός πατέρας και με βοήθησε να γίνω ποδοσφαιριστής και να πετύχω παιδικά όνειρα. Έπειτα,ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να πετύχω όσα πέτυχα αυτά τα εννιά χρόνια που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα,σε όλους τους προπονητές που από όλους κέρδισα πράγματα,στα παιδιά που βρίσκονται καθημερινά δίπλα μας και εννοώ τους φυσιοθεραπευτές,τους φροντιστές,τους μάγειρες,τους φωτογράφους και σ αυτούς που είναι στα γραφεία ,τον Αρωνιαδη,τον Κυρ Κυρ.. Τέλος θα ήθελα να αφήσω τον κόσμο μας,τον λαό του ΠΑΟΚ..Μου δώσατε πολύ αγάπη ,με κάνατε να νιώσω Θεός,με ανεβάσατε πολύ ψηλά,δέχτηκα κριτική,η αλήθεια είναι πιέστηκα αρκετά κάποιες φορές όμως δεν τα παράτησα ποτέ,δεν σταμάτησα ποτέ να προσπαθώ να σας κάνω περήφανους,να τα δίνω όλα στον αγωνιστικό χώρο κι ας μην ήμουνα καλός κάποιες φορές ,ακόμα και εκείνες τις φορές πιστέψτε με έδινα το 100% και παραπάνω! Οι στιγμές χαράς θα μείνουν πάντα χαραγμένες στην καρδιά και στο μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου,ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

A post shared by Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) on


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσημο: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με Πέλκα στην Φενέρμπατχτσε (photos+video)

Επίσημο: Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με Πέλκα στην Φενέρμπατχτσε (photos+video)

ΠΑΟΚ: Η «ευχή» του Φαν'τ Σιπ στον Πέλκα και ο... Μπακασέτας

ΠΑΟΚ: Η «ευχή» του Φαν'τ Σιπ στον Πέλκα και ο... Μπακασέτας

Παναθηναϊκός AKTOR: Στο νοσοκομείο ο Πάρης Δερμάνης
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο νοσοκομείο ο Πάρης Δερμάνης
Μακάμπι: Μέσα ο Μπάλντγουιν
Μακάμπι: Μέσα ο Μπάλντγουιν
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: Στην «Aleksandar Nikolic Hall» για το «τελικό» οι «πράσινοι»
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR: Στην «Aleksandar Nikolic Hall» για το «τελικό» οι «πράσινοι»
Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο συμβόλαιο με τον 14χρονο γιο του Μαρσέλο
Ρεάλ Μαδρίτης: Νέο συμβόλαιο με τον 14χρονο γιο του Μαρσέλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved