Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Τον κράτησε ο Αριγίμπι (photos)

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Τον κράτησε ο Αριγίμπι (photos)

Ο Παναιτωλικός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με πρωταγωνιστή τον Αριγίμπι, ο Παναιτωλικός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-1, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για 75 λεπτά. Στο 16’ αποβλήθηκε ο Βάντερσον και οι Αρκάδες προηγήθηκαν με τον Μπαράλες στο 45’. Ωστόσο ο Αριγίμπι με άπιαστη εκτέλεση φάουλ στο 54’ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Αγρινιώτες. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Αστέρας δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της νίκης.

Ξεκίνημα με δοκάρι

Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο Αγρίνιο, με τον Αστέρα Τρίπολης να αναλαμβάνει την κατοχή της μπάλας και να πιέζει για το γκολ. Ο Παναιτωλικός στο 4’ ζήτησε πέναλτι, όταν ο Ντίας μπήκε στην περιοχή υπό την πίεση του Μουνάφο, αλλά ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Οι Αρκάδες απείλησαν στο 6’ με ένα σουτ του Μουνάφο, με τον Αργεντινό να έχει σουτ στο δοκάρι στο 7’, μετά από κλέψιμο του Κρέσπι.

Το πέναλτι που έγινε… φάουλ και αποβολή

Στο 15’ ο Βάντερσον μάρκαρε αντικανονικά τον Κρέσπι έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει αρχικά πέναλτι, αλλά μετά από τη συμβουλή του VAR έδωσε φάουλ έξω από την περιοχή και κόκκινη στον παίκτη του Παναιτωλικού. Οι Αρκάδες συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δεν μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ. Ο Παναιτωλικός στο 34’ είχε μια καλή στιγμή με τον κινητικότατο Αριγίμπι, αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε το πλασέ του.

Γκολ με κεφαλιά… Μπαράλες

Παρά την κατοχή της μπάλας από τον Αστέρα, ο Παναιτωλικός στο 42’ έχασε κλασική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ματσόλα σε αντεπίθεση έβγαλε τον Αριγίμπι σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του το απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 45’ όμως ο Μπαράλες με κεφαλιά, μετά από εξαιρετική σέντρα του Κώτσιρα, πέτυχε το 0-1 για τους Αρκάδες.

Η απάντηση του Αριγίμπι

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός μπήκε πιο δυνατά, αν και ο Χάβος διατήρησε την ίδια… δεκάδα. Η πίεση των Αγρινιωτών απέδωσε και στο 54’ κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αριγίμπι, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Παπαδόπουλου για το 1-1.

Ευκαιρίες εκατέρωθεν

Η συνέχεια στο παιχνίδι ήταν γεμάτη ρυθμό και ευκαιρίες. Ο Αστέρας πίεσε για το γκολ και έχασε ευκαιρίες με τον Μπαράλες στο 70’ να μη βρίσκει στόχο. Ο Παναιτωλικός έχασε σημαντική ευκαιρία στο 79’, αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Λιάβα. Στο 90’ και στο 14ο (!) κόρνερ του ο Αστέρας δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί, καθώς ο Κνετ μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπαράλες. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Τζανακάκης (70’ Μεντίνα), Τσιγγάρας (70’ Ταχάρ), Λιάβας, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγκίμπι, Ματσόλα (90+1’ Βέργος), Μάζουρεκ (84’ Μάζουρεκ).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Αντζουλάς, Μουνάφο, Βαλιέντε (80’ Ιγκλέσιας), Σίτο (69’ Αλί Μπάμπα), Ριέρα (80’ Γκόμες), Κρέσπι (69’ Τιλίκα), Μπαράλες.



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved