Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» και βλέπει σεντόνι (photos+video)

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0: «Καθάρισε» και βλέπει σεντόνι (photos+video)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και σκέφτεται ήδη την Ομόνοια.

Ανάσες έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά οι Βαλμπουενά και Χασάν που μπήκαν αλλαγή δημιούργησαν τα γκολ, για να νικήσουν 2-0 τον Παναιτωλικό. Ο Ελ Αραμπί στο 48’ πέτυχε το 1-0, από φάση που δημιούργησε ο Γάλλος μαέστρος, ενώ στο 86’ ο Χασάν έδωσε έτοιμο γκολ στον Καφού για το 2-0.

Οι Αγρινιώτες δυσκόλεψαν τους «ερυθρόλευκους» αμυντικά, αλλά είχαν τις ευκαιρίες τους με μεγαλύτερη αυτή του Μάζουρεκ στο 14’, που απέκρουσε ο Σα.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ομόνοια, όπου θέλει να «σφραγίσει» τη συμμετοχή του στους ομίλους του Champions League.

Πώς παρατάχθηκαν…

Με φρέσκια ενδεκάδα παρέταξε ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Παναιτωλικό, θέλοντας να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες, ενόψει της ρεβάνς με την Ομόνοια. Θέση στο βασικό σχήμα πήραν ο Μπρούνπ, ο Εμβιλά, αλλά και ο Ούγκο Κάιπερς. Στην κορυφή της επίθεσης έπαιξε ο Ελ Αραμπί, ο οποίος στο παιχνίδι της Τρίτης με τους Κύπριους είχε μπει ως αλλαγή. Από την άλλη, ο Μάκης Χάβος εμπιστεύτηκε την αρχική ενδεκάδα που είχε παρατάξει και την περασμένη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ.

Κνετ και Σα κράτησαν το μηδέν

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς και είχε την κατοχή της μπάλας. Στο 12’ ένα σουτ του Ραντζέλοβιτς δεν βρήκε στόχο και στο 14’ ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Σα απέκρουσε το κοντινό πλασέ του Μάζουρεκ. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Αγρινιωτών. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και έχασε τρεις καλές ευκαιρίες. Στο 40’ το σουτ του Μασούρα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στο 43’ ο Κνετ με εντυπωσιακό τρόπο απέκρουσε την κεφαλιά του Ελ Αραμπί. Στο 44’ το σουτ του Χολέμπας δεν βρήκε στόχο.

Ο Βαλμπουενά άλλαξε το ματς

Ο Μαρτίνς θέλοντας να βρει διαδρόμους προς την εστία του Παναιτωλικού, έριξε στο παιχνίδι τον Βαλμπουενά και δικαιώθηκε άμεσα. Στο 48’ ο Γάλλος άσος πήρε τη μπάλα από τον Λιάβα και έκανε τη μπαλιά στον Ραντζέλοβιτς, ο οποίος γύρισε στον Ελ Αραμπί, για να εκτελέσει ο Μαροκινός, κάνοντας το 1-0. Στο 55’ ο Ελ Εραμπί με πλασέ δεν βρήκε στόχο, με τον Ολυμπιακό να πιέζει ασφυκτικά.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 59’ ο Ματσόλα σκόραρε, αλλά ήταν οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε. Κάποια κόρνερ που κέρδισαν στη συνέχεια οι Αγρινιώτες πέρασαν ανεκμετάλλευτα, σε ένα σημείο του αγώνα που οι Πειραιώτες είχαν ρίξει ρυθμούς.

Κι ενώ ο Παναιτωλικός έψαχνε τους χώρους για το γκολ της ισοφάρισης, ο Χασάν στο 86’ έκλεψε τη μπάλα από τον Μεντίνα και βγήκε στην αντεπίθεση, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Καφού, ο οποίος πλάσαρε για το 2-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Μπρούνο, Εμβιλά (77’ Καφού), Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (77’ Ραφίνια), Μασούρας (65’ Μπουχαλάκης), Κάιπερς (46’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (70’ Χασάν).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος (78’ Ταχάρ), Τζανακάκης, Τσιγγάρας (65’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Βάντερσον (65’ Μεντίνα), Μάζουρεκ, Ντίας (72’ Μεντόσα), Ματσόλα (78’ Βέργος).

Δείτε τα highlights και το φωτορεπορτάζ του αγώνα



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved