Ολυμπιακός: Σενάρια για Ιβανίλντο Φερνάντες

Ολυμπιακός: Σενάρια για Ιβανίλντο Φερνάντες

Όπως αναφέρει η εφημερίδα O jogo, ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός της Σπόρτινγκ Λισαβόνας  αποτελεί επιθυμία του  Πέδρο Μαρτίνς

Σημειώνεται πως ενδιαφέρον για τον Ιβανίλντο Φερνάντες έχει εκφράσει και η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία όμως επιθυμεί τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς. 

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Ολυμπιακό και η Φορτούνα Ντίσελντορφ θέλει τον παίκτη, όμως μπορεί να τον αποκτήσει μόνο με τη μορφή δανεισμού και θέτοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, σκοπεύει να τον αποκτήσει άμεσα και μάλιστα με κανονική μεταγραφή, καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 4-5 εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ.

Επίσης γίνεται αναφορά και για τον Ρούμπεν Σεμέδο και ενδεχόμενη πώληση του, τονίζοντας ότι οι δυο υποθέσεις είναι συνδεδεμένες.

Όμως η περίπτωση του Ιβανίλντο Φερνάντες δεν συνδέεται με του Σεμέδο, ο οποίος ακούστηκε για την Μπενφίκα.

Εξάλλου, οι αετοί έχουν αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του ενώ ο Ολυμπιακός του προτείνει και νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει, με τον Μαρτίνς να τονίζει με τη σειρά του ότι ο Πορτογάλος στόπερ θα μείνει στο λιμάνι. 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Κοντέ (photos+videos)

Ολυμπιακός: Φουλάρει για Κοντέ (photos+videos)

Ολυμπιακός: Ελπίζει για Μπουφάλ

Ολυμπιακός: Ελπίζει για Μπουφάλ

Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Ανανεώσε ο Γκαλαλβίνι με Κολοσσό
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Παρελθόν από την Μονακό ο Τζαϊτέ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
Στην Τσεντεβίτα ο Χουγκάζ
Εποχή Κοκόσκοφ στην Εφές
Εποχή Κοκόσκοφ στην Εφές
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved