ΟΦΗ: Έκλεισε Γιάννου για αντί-Φιγκεϊρέδο (videos+photos)

ΟΦΗ: Έκλεισε Γιάννου για αντί-Φιγκεϊρέδο (videos+photos)

Ο Απόστολος Γιάννου είναι ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτήσει ο ΟΦΗ για να καλύψει το κενό που αφήνει η αποχώρηση του Φιγκεϊρέδο στην επιθετική γραμμή.

Ο ΟΦΗ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Europa League, ωστόσο οι Κρητικοί συνεχίζουν να «τρέχουν» απερίσπαστοι το πρότζεκτ τους. Οι Κρητικοί θα ήθελαν να κρατήσουν περισσότερο τον Φιγκεϊρέδο στην ομάδα, όμως, η πρόταση που κατέθεσε η Αλ Ουάσλ ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να την αρνηθούν. Παράλληλα, ήταν και μια ευκαιρία και για τον ποδοσφαιριστή να κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο κι έτσι οι εξελίξεις «έτρεξαν» πολύ γρήγορα με τον Βραζιλιάνο να ετοιμάζεται να γίνει… Άραβας.

Στο Ηράκλειο δεν άργησαν, ωστόσο, να βρουν τον αντικαταστάτη του Φιγκεϊρέδο. Στον ΟΦΗ είχαν καιρό προτάσεις στα χέρια τους για τον Βραζιλιάνο φορ και είχαν προετοιμαστεί για μια πιθανή αποχώρηση. Έτσι, προχώρησαν μια από τις περιπτώσεις που είχαν στα υπόψιν κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Απόστολο Γιάννου.

Ο ομογενής επιθετικός μάλιστα, τα βρήκε σε όλα με τους Κρητικούς κι αναμένεται μέχρι τη Δευτέρα στο Ηράκλειο για να τελειώσει με το τυπικό σκέλος της μεταγραφής. Ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές και ανακοινώσεις. Ο ΟΦΗ, λοιπόν, θα βάλει στο ρόστερ του τον 30χρονο, διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας και με την ανδρών της Αυστραλίας, φορ και θα τον υπολογίζει για την κορυφή της επίθεσης.

Το who is who του Πολ Γιάννου

Γεννημένος στις 25 Ιανουαρίου 1990 στη Νάουσα, ο Απόστολος Γιάννου βρέθηκε με την οικογένειά του στην Αυστραλία σε μικρή ηλικία. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Όουκλεϊ Κάνονς και το 2007 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στους «πόντιους» έμεινε μια διετία και συνέχισε στην Καβάλα, όπου με έναν ενδιάμεσο δανεισμό στον Εθνικό, έμεινε επίσης δυο χρόνια. Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε το 2011 και το 2013 τον παραχώρησε δανεικό στον Πλατανιά. Το 2013 πήγε σαν ελεύθερος στον Πανιώνιο όπου έμεινε επίσης δυο χρόνια και το 2015 βρέθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. Εκεί έκανε καλές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να πουληθεί έναντι 2,5 εκατ. ευρώ στην Γκουανγκζού R&F της Κίνας τον Φεβρουάριο του 2016. Τον Ιανουάριο του 2018 βρέθηκε στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας από την οποία έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2020.

Από το 2010 ο Απόστολος Γιάννου ήταν διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελλάδας, έχοντας 13 συμμετοχές και 2 γκολ με την Κ21 ενώ κλήθηκε επτά φορές και στην Κ19. Το 2015 κλήθηκε στην εθνική ανδρών, παίζοντας σαν αλλαγή στη φιλική ήττα από την Τουρκία και τελικά επέλεξε να αγωνιστεί με την Εθνική Αυστραλίας. Ο, επίσης ομογενής, προπονητής Άγκε Ποστέκογλου ήταν αυτός που τον επέλεξε και έκτοτε ο Γιάννου έκανε 12 συμμετοχές και είχε 2 γκολ με τα «καγκουρό»…

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Απόστολος Γιάννου (2013-2015) Όλα τα γκολ με τον Πανιώνιο

Apostolos Giannou || Welcome to Asteras Tripolis FC || Goals & Assists

Απόστολος Γιάννου (2015-2016) Όλα τα γκολ με τον Αστέρα Τρίπολης

Apostolos Giannou BRACE 3-2 Guangzhou R&F v Tianjin Teda Oct17

Apostolos Giannou Goal 3-0 Australia vs Palestine Jan19



Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Diamond League: Δεύτερος ο Τεντόγλου, πέμπτη η Στεφανίδη
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Conference League: Στη διάθεση του κοινού το τρόπαιο - Ακυρώθηκε η έκθεση στη Ν. Φιλαδέλφεια
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Προφυλακίστηκε ο 31χρονος συλληφθέντας οπαδός για τη δολοφονία Λυγγερίδη
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
Παναθηναϊκός AKTOR: Θλάση Σλούκας και Χουάντσο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved