Ολυμπιακός: Ελπίδες για Σα στα play offs του Champions League

Ολυμπιακός: Ελπίδες για Σα στα play offs του Champions League

Η κατάσταση του Ζοσέ Σα είναι αυτή που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων στα play offs του Champions League.

Το βλέμμα στραμμένο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας θα έχουν το απόγευμα της Τετάρτης (16/9) οι «ερυθρόλευκοι», καθώς στις 18:00 είναι προγραμματισμένη η «μάχη» της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League. Ο νικητής που θα προκύψει από την συγκεκριμένη «μονομαχία» θα βρεθεί στο… δρόμο των Πειραιωτών για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν θέσει ως αρχικό στόχο στη φετινή σεζόν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα δύο παιχνίδια στα play offs έχουν… μετατραπεί σε τελικούς για τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να ετοιμάζει αυτές τις αναμετρήσεις και αυτό που τον απασχολεί περισσότερο είναι η κατάσταση του Ζοσέ Σα.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας για την ρεβάνς των «16» με την Γουλβς στο Europa League, πριν από μερικούς μήνες, καθώς κατά τη διάρκεια της προπόνησης έσπασε το χέρι του, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω. Τον τελευταίο μήνα ο δυναμικός άσος βρέθηκε στην πατρίδα του, όπου συνέχισε το πρόγραμμα της αποθεραπείας του και τις προηγούμενες μέρες επέστρεψε στην Αθήνα, ούτως ώστε να μπει στην τελική… ευθεία του προγράμματός του και να αρχίσει προπονήσεις για τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, ο Ζοσέ Σα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για να φανεί ακριβώς η πορεία της αποκατάστασής του και τα νέα που έρχονται είναι θετικά για τον Πορτογάλο. Μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει να μετέχει στο πρόγραμμα που ακολουθούν οι τερματοφύλακες, συνεχίζοντας με ατομικό, ούτως ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, ο Ίβηρας πορτιέρο δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις στα play offs.

Βέβαια, στον Πειραιά θέλουν να είναι έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο, με αποτέλεσμα να έχουν ήδη αρχίσει να κοιτούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι στην λίστα, αλλά όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα γίνει κίνηση για τερματοφύλακα. Τουλάχιστον την αυτή την περίοδο με τα δεδομένα που υπάρχουν. Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς δείχνει να εμπιστεύεται σε μεγάλο βαθμό τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, τον νεαρό τερματοφύλακα που υπερασπίστηκε την εστία του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μάλιστα, ο 17χρονος θα είναι στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» στην πρεμιέρα τους στην Super League, το απόγευμα της Παρασκευής (18/9) με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ με τις εμφανίσεις του αναμένεται να γίνει ο νούμερο δύο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved