Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ και Σένκεφελντ στην Τρίπολη!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Χουάνκαρ και Σένκεφελντ στην Τρίπολη!

Κρίθηκε ανέτοιμος ο Χουάνκαρ και δεν ταξιδεύει για την Τρίπολη όπως και ο Σένκεφελντ-Πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση του Μαυρομμάτη στην ενδεκάδα ως αριστερό μπακ-Διάστρεμμα και νοκ άουτ ο Εμμανουηλίδης.

Αν και σε καλή κατάσταση, ο Χουάνκαρ τελικά δε θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (13/9) τον Αστέρα για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και δε θα έχουν τον 30χρονο Ισπανό. Ο Ντάνι Πογιάτος και οι συνεργάτες του, έκριναν πως ακόμη δεν είναι απόλυτα έτοιμος κι έτσι ο νεοφερμένος αριστερός μπακ μένει στην Αθήνα.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός λόγω ενοχλήσεων τις τελευταίες μέρες δεν κατόρθωσε να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς. Έτσι ούτε αυτός συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο 42χρονος τεχνικός.

Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους «πράσινους», ακούει στο όνομα Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο νεαρός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα και έμεινε κι αυτός στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Αθανασακόπουλος που είναι ήδη στην Τρίπολη με την Κ19!

Φυσικά εκτός είναι και ο Βιγιαφάνιες, που ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό και δεν προπονείται εδώ και μέρες, όπως και οι Χατζηθεοδωρίδης-Ιωαννίδης.

Αναλυτικά η πρώτη αποστολή του Παναθηναϊκού για το Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, αποτελείται από τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστεγεώργο, Βέλεθ, Σάντσεθ, Μαυρομμάτη, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Ζαγαρίτη, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Σερπέζη, Κουρμπέλη, Αϊτορ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Τζαβίδα, Μακέντα, Καρλίτος.

Αναφορικά με την ενδεκάδα τώρα, όλα δείχνουν πως το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας θα το καλύψει ο Φάνης Μαυρομμάτης που δοκιμάστηκε σε αυτή τη θέση στο τελευταίο φιλικό φιλικό κόντρα στον ΠΑΟΚ! Με τον Ζαγαρίτη να συγκεντρώνει σαφώς λιγότερες πιθανότητες. Ο Διούδης θα είναι κάτω απ’ τα δοκάρια, δεξιά ο Σάντσες, με στόπερ τους Βέλεθ και Πούγγουρα.

Κόφτης ο Κουρμπέλης, με εσωτερικούς μέσους τους Μπουζούκη και Αγιούμπ. Σαβιέρ και Καρλίτος θα βρεθούν στα «φτερά» της επίθεσης, με τον Μακέντα στην κορυφή της γραμμής κρούσης!

Όσο για την τελευταία προπόνηση, αυτή περιελάμβανε δουλειά στην τακτική και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Χατζηθεοδωρίδης και θεραπεία ο Σένκεφελντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?First #squadlist for the new season! ?⚪ #Panathinaikos #paofc2020_21 #LikeGreensDo #ASTPAO #superleagueinterwetten

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos) στις



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved