Μακέντα: Δεν κρύβεται η χαρά του! (Photo)

Μακέντα: Δεν κρύβεται η χαρά του! (Photo)

Κατακόρυφα ανεβασμένη η ψυχολογία του Φεντερίκο Μακέντα που… πλέει σε πελάγη ευτυχίας απ’ τη στιγμή που συμφώνησε με το «τριφύλλι»-Περιμένει την επιστροφή της οικογένειάς του, το ποστάρισμα όλο νόημα!

Ξεκάθαρα… ανακουφισμένος και ανεβασμένος ψυχολογικά είναι ο Φεντερίκο Μακέντα! Όπως αποκάλυψε το Onsports.gr, ο Ιταλός στράικερ τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στην ομάδα επεκτείνοντας το συμβόλαιό του πιθανότατα μέχρι το 2023. Κάτι που ήθελε απ’ την πρώτη στιγμή. Τις προηγούμενες μέρες έδειχνε να έχει… πέσει σε επίπεδο διάθεσης. Όσο το πράγμα έδειχνε να τον οδηγεί εκτός ομάδας (πώληση) δεν ήταν και στα καλύτερά του!

Από τη στιγμή που οι συζητήσεις προχώρησαν και έφεραν το θετικό αποτέλεσμα και για τις δύο πλευρές, αμέσως… εκτοξεύτηκε η ψυχολογία του! Το χαμόγελό του δεν μπορεί να το κρύψει, τη χαρά του επίσης. Στοιχείο που φαίνεται σε όλους τους συμπαίκτες του και κυρίως σε αυτούς που τον ζουν καθημερινά τα τελευταία δύο χρόνια. Άλλωστε ο 29χρονος είναι τύπος… έξω καρδιά και όταν δεν είναι στα καλύτερά του, αυτό φαίνεται.

Η χαρά του είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς πέρα απ’ τον Παναθηναϊκό, του αρέσει απίστευτα η ζωή στην Ελλάδα! Τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένειά του που την περιμένει τις ερχόμενες μέρες στην Αθήνα. Η σύζυγος και ο γιος του βρίσκονται στην Ιταλία περνώντας τις τελευταίες μέρες των διακοπών όσο ο Κίκο δουλεύει με την ομάδα. Η χαρά και της συζύγου του, πάντως, είναι τεράστια για το γεγονός πως θα παραμείνουν στην Αθήνα.

Ήδη ο Μακέντα έχει αρχίσει να συνεννοείται στα Ελληνικά, αλλά περισσότερο να τα καταλαβαίνει. Είναι χαρακτηριστικό πως στο αυτοκίνητό του ακούει μόνο Ελληνική μουσική, με προτίμηση στον Αργυρό όπως γνωρίζουν οι πάντες! Ένα απ’ τα πράγματα που ήθελε λοιπόν, ήταν να μπει ένα τέλος στις συχνές μετακομίσεις του. Κάτι που γίνεται με αυτή τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό που μπορεί να τον κρατήσει συνολικά στην ομάδα και την χώρα για μια πενταετία τουλάχιστον!

Ο 29χρονος στράικερ μάλιστα, έκανε και την πρώτη του ανάρτηση μετά την προφορική του συμφωνία με το «τριφύλλι». Στον λογαριασμό του στο instagram ο Ρωμαίος άσος πόσταρε μια φωτογραφία του απ’ την προπόνηση, συνοδεύοντάς την όχι από λόγια αλλά δύο εικονίδια γεμάτα νόημα: Το τριφύλλι και μια πράσινη καρδιά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

☘️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FEDERICO MACHEDA ⚔️ (@federicomachedaofficial) στις



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved