“AS”: «Ο Μπενιάτ σε… τροχιά για Παναθηναϊκό»!

“AS”: «Ο Μπενιάτ σε… τροχιά για Παναθηναϊκό»!

Η γνωστή Ισπανική εφημερίδα “AS” φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία, τονίζοντας πως ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Ανήμερα Δεκαπενταύγουστο το Onsports.gr έγραψε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπενιάτ Ετσεμπαρία! Αναφορικά με τη διάθεση του Τσάβι Ρόκα να κάνει τη σημαντική αυτή κίνηση με τον πασίγνωστο Ισπανό μέσο, που φυσικά έχει πολλές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί. Σήμερα (16/8) η πασίγνωστη εφημερίδα “AS” από τη χώρα της Ιβηρικής, ήρθε να επιβεβαιώσει το γεγονός πως το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον Βάσκο που έμεινε ελεύθερος απ’ την Αθλέτικο Μπιλμπάο!

Μάλιστα, η Ισπανική εφημερίδα σε εκτενές ρεπορτάζ έχει τίτλο πως «ο Μπενιάτ είναι σε τροχιά για Παναθηναϊκό»! Ουσιαστικά δίνοντας έστω κι ένα ελαφρύ προβάδισμα στους «πράσινους», αν και υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλούς συλλόγους!

Συγκεκριμένα, η “AS” που είναι προφανές πως έχει καλές πληροφορίες, τονίζει πως τον έμπειρο άσο τον έχουν προσελκύσει η Φενερμπαχτσέ απ’ την Τουρκία, ομάδα από την Κύπρο, ενώ υπάρχει και η προοπτική της Αυστραλίας ή της Αμερικής. Όσο για τον Παναθηναϊκό, το δημοσίευμα τονίζει το πρεστίζ του συλλόγου και την παρουσία του Τσάβι Ρόκα αλλά και Ισπανών ποδοσφαιριστών!

Κλείνοντας, επισημαίνεται πως αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο για τον Μπενιάτ στην τελική του απόφαση, είναι η ποδοσφαιρική προοπτική που θα έχει, σε συνδυασμό με τη ζωή στο μέρος που θα κληθεί να μετακομίσει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της “AS”:

«Ο πρώην παίκτης των “λιονταριών” που τον Ιούνιο ολοκλήρωσε το συμβόλαιο με την Αθλέτικ, εξερευνεί το δρόμο της Ελλάδας! Έχει επίσης προτάσεις από Τουρκία και Κύπρο και θέλει να σκεφτεί προσεκτικά την επόμενη κίνησή του.

Το άμεσο μέλλον του Μπενιάτ Ετσεμπαρία, ίσως να ξεκαθαρίσει τις ερχόμενες εβδομάδες. Η διαδρομή για Ελλάδα, όπως έκανε και ο πρώην συμπαίκτης του Κριστιάν Γκανέα που πήγε στον Άρη της Θεσσαλονίκης, είναι ο πιο… χειροπιαστός. Επειδή ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες της “AS”. Ένα απ’ τα πλέον παραδοσιακά κλαμπ, ηγέτης στην Ελλάδα, με τεχνικό διευθυντή τον Τσάβι Ρόκα. Μέχρι τώρα ο Καταλανός έχει υπογράψει τρεις Ισπανούς παίκτες, τον Βέλεθ, τον Αϊτορ και τον Καρλίτος.

Από την άλλη, το ποδόσφαιρο στην Κύπρο επίσης είναι μια προοπτική, αν και δεν είναι μια τόσο ισχυρή λίγκα και σε οικονομικό επίπεδο. Στην Τουρκία απ’ την άλλη, υπάρχει το ενδιαφέρον της Φενερμπαχτσέ.

Επίσης, υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως η Αυστραλία ή οι ΗΠΑ, που δεν πρέπει να αποκλειστούν. Στην Ισπανία η Αλαβές ρώτησε γι’ αυτόν τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μπενιάτ είπε αντίο στις 20 Ιουλίου μέσω των social media κι ένα συγκινητικό γράμμα. Στα 33 του, έλυσε το συμβόλαιό του μαζί με τον φίλο του Μικέλ Σαν Χοσέ. Σχολιάζοντας πως “είναι ένα αντίο με ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά επειδή άνηκα σε ένα μοναδικό κλαμπ, το οποίο πάντα θα κουβαλώ στην καρδιά. Αφήνω το σύλλογο της ζωής μου”. Επίσης είπε πως “θα συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου” και ενεργοποίησε τα ενδιαφερόμενα κλαμπ.

Θέλει να σκεφτεί για τον επόμενο προορισμό του, να ζυγίζει τις επιλογές του και να κοιτάξει για ένα κλαμπ που θα τον προκαλέσει ποδοσφαιρικά και θα ταιριάζει στον τρόπο ζωής του».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Ολυμπιακοί Αγώνες: Με «Βασιλιά» Λεμπρόν, Κάρι και Ντουράντ η νέα Dream Team των ΗΠΑ - Προκαλεί τρόμο
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved