Παναθηναϊκός: Το deal με Φακούντο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Το deal με Φακούντο Σάντσες

Διετές συμβόλαιο με 200.000 ευρώ το χρόνο για τον 30χρονο-Τι ακολουθεί για τους «πράσινους» σε επίπεδο ενίσχυσης.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φακούντο Σάντσες, ουσιαστικά «κλείνει» τη σημαντικότερη… τρύπα που υπήρχε στο ρόστερ. Βλέπετε οι «πράσινοι» μετά την αποχώρηση Γιόχανσον, Αποστολάκη και Βαγιαννίδη, ουσιαστικά έμειναν μόνο με τον Θεοχάρη που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του δεξιού μπακ. Ο Αργεντινός έρχεται να καλύψει το βασικό αυτό κενό για τα επόμενα δύο χρόνια. Διότι για αυτό το διάστημα είναι η συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον 30χρονο Αργεντινό.

Το ακόμη καλύτερο για τους «πράσινους», είναι πως αυτό το deal θα τους κοστίσει μόλις 400.000 ευρώ και για τα δύο έτη! Το «ναι» του πρώην άσου της Εστουδιάντες, ήρθε με ένα ποσό που φτάνει τις 200.000 ευρώ ετησίως. Αρκετά χαμηλό για βασικό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και κυρίως για έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από γνωστή και σημαντική ομάδα της Αργεντινής. Στην οποία είχε ρόλο, ήταν βασικός και όχι απλά ως ένα μέλος του ρόστερ.

Οι προτάσεις που είχε από Τουρκία και όχι μόνο, ήταν για περισσότερα χρήματα. Όμως στην παρούσα φάση το βασικό για τον 30χρονο Αργεντινό είναι να δοκιμάσει επιτέλους στην Ευρώπη, έχοντας την προοπτική να παίξει κιόλας σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση κι όχι απλά στο Πρωτάθλημα. Κάτι που ευελπιστεί να γίνει τη δεύτερη σεζόν του στον Παναθηναϊκό. Όσα άκουσε απ’ τους «πράσινους» τον έπεισαν, έτσι η επιλογή για τον Φακούντο Σάντσες ήταν Αθήνα και Παναθηναϊκός!

Αριστερό μπακ, χαφ και βλέπουμε…

Μετά και την συμφωνία για δεξιό μπακ (απομένει η άφιξη του Φακούντο Σάντσες για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής) ο Τσάβι Ρόκα «τρέχει» τις επόμενες κινήσεις που θέλει να κάνει το «τριφύλλι». Δεδομένα θα γίνει μεταγραφή αριστερού μπακ, αλλά και χαφ. Χωρίς να είναι απαραίτητη η πραγματοποίηση των κινήσεων με αυτή τη σειρά.

Συν τοις άλλοις, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί μόνο ένας χαφ! Κοινώς λόγω και της οικονομικής κίνησης που έγινε για δεξιό μπακ, δεν αποκλείεται να προχωρήσει το «τριφύλλι» και για 6άρι και για 8άρι! Δίχως να είναι βέβαιο πάντως.

Κατά τα άλλα, είναι «ανοιχτό» και το θέμα του Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός αν τελικά παραχωρηθεί που είναι και το πιθανότερο σενάριο, θα προχωρήσει και σε μεταγραφή επιθετικού ο Παναθηναϊκός. Ενός παίκτη που δε θα είναι βασικός μεν, αλλά δε θα είναι κάποιος ακόμη νεαρός. Άλλωστε για αυτό το ρόλο αποκτήθηκε ο Ιωαννίδης, ενώ υπάρχει κι ο Περέα με τον Καμπετσή (ο τελευταίος πολύ πιθανό να παραχωρηθεί).

 



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved