Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: «Κουλούρια» στο φιλικό!

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: «Κουλούρια» στο φιλικό!

Σφιγμένες ομάδες και άμυνες ακόμη πιο… σφιχτές, έφεραν το 0-0 στο φιλικό του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό του Βόλου.

Το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες Ατρόμητου και ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, δύο ομάδες που προφανώς ακόμη προσπαθούν να μπουν σε ρυθμό ειδικά μετά την περίεργη περασμένη σεζόν. Βέβαια σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, το να είναι «σφιγμένα» και τα δύο σύνολα, είναι απόλυτα νορμάλ. Όμως ακόμη κι έτσι, Νταμίρ Κάναντι και Αμπέλ Φερέιρα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα. Τόσο σε επίπεδο ετοιμότητας του ρόστερ, όσο και αναγκών που υπάρχουν για ενίσχυση…

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν φλύαρος. Οι άμυνες και των δύο ομάδων πρωταγωνίστησαν με τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν να πηγαίνουν χαμένες. Σημαντικότερη όλων το πέναλτι του Σφιντέρσκι για το «δικέφαλο», το οποίο χάθηκε.

Με τριάδα

Με την επιστροφή του Κάναντι στον Ατρόμητο, αυτόματα επανήλθε και η τριάδα στα στόπερ της ομάδας του Περιστερίου. Διάταξη που προτίμησε εκ νέου και ο Αμπέλ Φερέιρα, με τον Πορτογάλο τεχνικό του ΠΑΟΚ να χρησιμοποιεί τρεις στην άμυνα από τα παιχνίδια των πλέι οφ του Πρωταθλήματος.
Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος δοκίμασε να βρει χώρους και να δημιουργήσει, με κύριο εκφραστή τον νεοφερμένο Σόλομον. Μοναδική ευκαιρία ουσιαστικά, υπήρξε όταν ο Ραμπέλο έκανε σουτ και η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι του Ζίβκοβιτς.
Για τον ΠΑΟΚ ουσιαστικά προέκυψε μόλις μια καλή φάση, μετά από ωραία κάθετη του Σβαμπ στον Άκπομ, αλλά ο Άγγλος δεν σκόραρε. Ο Αυστριακός μέσος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «μαυρόασπρα» και έδειξε πως θέλει να περνάει το παιχνίδι απ’ τα πόδια του και να παίρνει πρωτοβουλίες. Φυσικά είναι νωρίς για να κριθεί.

Φρεσκάρισμα

Στο δεύτερο μέρος όσο περνούσαν τα λεπτά ο ήδη πεσμένος ρυθμός χαμήλωνε ακόμη περισσότερο. Γι’ αυτό οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Ειδικά ο Φερέιρα «έριξε» στη… μάχη τους νεαρούς Τσιγγάρα, Διαμαντή, Τσαούση, Μπαλογιάννη και Κούτσια. Συν τοις άλλοις, αγωνίστηκε μετά από καιρό ο Βέρνμπλουμ καθώς και ο Κρέσπο!
Τα πολλά λάθη ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος κι έτσι το μόνο που πήγε να αλλάξει το 0-0 ήταν ο πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέρσκι απ’ τον Γούτα. Ο Πολωνός ανέβαλε την εκτέλεσή του, με τον Θεοδωράκη να του λέει «όχι»! Έτσι το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων που ακόμη έχουν δρόμο μπροστά τους…

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ατρόμητος: Μανδάς (46' Θεοδωράκης), Γούτας, Στρούγγης, Κιβρακίδης (66' Αθανασίου), Ρισβάνης(Ζάννης 90'), Μπουσούλατζιτς (46' Ούμπιδες), Γιακουμάκης (46' Κωτσόπουλος), Γκάλο (66' Νταβιώτης), Σόλομον (46' Νάτσος), Ραμπέλο (Τριμάτης), Μανούσος (46' Βέλλιος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Λημνιός, Τζόλης, Ζαμπά, Άκπομ.



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved