Παναθηναϊκός: Ξεκινά δουλειά με… 40 παλικάρια!

Παναθηναϊκός: Ξεκινά δουλειά με… 40 παλικάρια!

Πρώτη συγκέντρωση αύριο (6/8) για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, θα υποβληθούν σε τεστ COVID-19. Παρόντες και όσοι δεν υπολογίζονται, 39 επίσημα θα είναι εκεί έτοιμος να μπει και ο 40ος Βιγιαφάνιες!

Διακοπές τέλος, τα… κεφάλια μέσα και δουλειά για τον Παναθηναϊκό! Το πρωί της Πέμπτης (6/8) οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν την πρώτη τους συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν. Αρχίζοντας ουσιαστικά την προετοιμασία, η οποία θα κορυφωθεί μετά τις 13 Αυγούστου όταν και η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Αναβύσσου. Άλλωστε η απόφαση που πάρθηκε είναι όλη η δουλειά να γίνει στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί.

Το παρών στο «Γ. Καλαφάτης» έχουν ειδοποιηθεί να δώσουν 39 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτούς είναι και όσοι δεν υπολογίζονται (όπως οι Μολό, Φάουστο, Χατζάρας), καθώς και όλα τα νέα πρόσωπα φυσικά. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Κότσαρη, Χατζηγιαννάκη, Χριστογεώργο, Σένκεφελντ, Μακέντα, Κουρμπέλη, Καρλίτος, Σαβιέρ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Μαυρομμάτη, Σαμαρά, Κολοβέτσιο, Αθανασακόπουλο, Περέα, Σέχου, Κολοβό, Καραγιάννη, Μπεκ, Εμμανουηλίδη, Καμπετσή, Αγιούμπ, Ζαγαρίτη, Σερπέζη, Αλεξανδρόπουλο, Θεοχάρη, Αϊτόρ, Φάουστο, Μολό, Χατζάρα, Δημήτρουλα, Πούγγουρα, Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδη, Κόναν, Σκεντεράι, Τζαβίδα.

Σε αυτούς θα προστεθεί και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, που αναμένεται να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό! Έτσι αυτόματα ο αριθμός θα ανέβει στους 40, με τον Ντάνι Πογιάτος φυσικά να δουλεύει σε ξεχωριστά γκρουπ τους ποδοσφαιριστές για ευνόητους λόγους.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8:00 το πρωί. Πρώτα απ’ όλα θα υποβληθούν οι πάντες σε τεστ COVID-19. Εν συνεχεία, γύρω στο μεσημέρι όταν και θα προκύψουν τα αποτελέσματα, σταδιακά θα ξεκινήσουν οι ποδοσφαιριστές του να περνούν από εργομετρικές εξετάσεις. Όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, θα τους γίνει κινητική ανάλυση βάδισης με τη συνδρομή του Καθηγητή του Τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Γιώργου Γεωργούδη και της ομάδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο και θα γίνει αιμοληψία στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ».



Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ο ΠΑΟΚ σήκωσε την «κούπα» στο «γήπεδο» του Novasports!
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula Kite του Ιέρ
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Τένις: Πτώση για Τσιτσιπά
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
Κηφισιά: Τέλος ο Μπράτσος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved