Φερέιρα: «Να είμαστε ενωμένοι, πάμε ΠΑΟΚάρα»!

Φερέιρα: «Να είμαστε ενωμένοι, πάμε ΠΑΟΚάρα»!

Ενωτικό μήνυμα απ’ τον Αμπέλ Φερέιρα με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020-21!

Συζητήθηκε αρκετά το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ή όχι. Ξεκινά τη δεύτερη σεζόν του στον «δικέφαλο», με σκοπό να πετύχει τους στόχους του. Ο Άμπελ Φερέιρα θέλει να κερδίζει και δεν το κρύβει. Αυτό είπε κι ο ίδιος στο μήνυμα που μοιράστηκε με τους οπαδούς της ομάδας.

Μέσω του προφίλ του στα social media, θέλησε να εκφράσει τις σκέψεις του για το ξεκίνημα της δουλειάς. Τόνισε πως είναι εδώ για να κερδίζει, όμως δεν παρέλειψε να μιλήσει για την απαραίτητη ενότητα που πρέπει να υπάρχει. Θέλοντας να είναι ένα οι παίκτες, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο κόσμος!

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα για να έρθει η επιτυχία θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά οι πάντες και να έχουν πειθαρχία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Αμπέλ Φερέιρα:

«Είμαι εδώ για να κερδίζω! Η δουλειά για την σεζόν 2020-21 έχει αρχίσει και ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Να τιμήσουμε το έμβλημα που εκπροσωπούμε και να δουλέψουμε με την μέγιστη προσοχή και φιλοδοξία.

Σε όλη την σεζόν θα πρέπει οι προσπάθειες μας να περιλαμβάνουν πειθαρχία, σκληρή δουλειά και ταλέντο.

Αυτή είναι η θέληση που έχουμε. Για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλη η ομάδα θα πρέπει να είναι ενωμένη. Αυτό περιλαμβάνει όλους μας. Εμένα, τους παίκτες, την διοίκηση και τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να κάνουμε όσο τον δυνατόν λιγότερα λάθη, πρέπει όλοι να είμαστε ένα, όλοι μαζί με πάθος και την δύναμη που χαρακτηρίζει την ομάδα και αυτή την πόλη, με στόχο την νίκη!

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I'm here to win! Work has begun for the 2020/21 season and our goal is clear: to honor the symbol we represent and work with maximum commitment and ambition. Throughout the season we will have to guide our efforts with discipline, hard work and talent. This is our will. For this to occur, the whole club must be united. This includes all of us. Me, the players, the club structure and the supporters. We must all be united, we must make as few mistakes as possible, we must all be one, all of us with passion and the strength that characterizes the club and this city, with the aim of winning! PAME PAOKARA!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Abel Ferreira (@coachabelferreira) στιςΜουντιάλ 2022: Ανατροπή με Βάργκας από την Κόστα Ρίκα - Απάντησε άμεσα ο Χάβερτζ (videos)
Μουντιάλ 2022: Ανατροπή με Βάργκας από την Κόστα Ρίκα - Απάντησε άμεσα ο Χάβερτζ (videos)
Γκούσιν: «Το Μόναχο ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Νιώθω μια μικρή αδικία για τους Έλληνες αθλητές»
Γκούσιν: «Το Μόναχο ήταν μια σπουδαία εμπειρία. Νιώθω μια μικρή αδικία για τους Έλληνες αθλητές»
Live Chat Κόστα Ρίκα-Γερμανία 2-2
Live Chat Κόστα Ρίκα-Γερμανία 2-2
Μουντιάλ 2022: Έβαλε «φωτιά» η Κόστα Ρίκα - Ισοφάρισε την Γερμανία ο Τεχέδα
Μουντιάλ 2022: Έβαλε «φωτιά» η Κόστα Ρίκα - Ισοφάρισε την Γερμανία ο Τεχέδα