Άρης: Έλυσε το ban και φορτσάρει για ενίσχυση (photos+video)

Άρης: Έλυσε το ban και φορτσάρει για ενίσχυση (photos+video)

Αφού έφυγε η απαγόρευση μεταγραφών, στον Άρη φορτσάρουν για την ενίσχυση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κίτρινοι» εδώ και μήνες, από την επιβολή του ban, φρόντισαν να ενημερωθούν από τη FIFA για το ύψος των χρεών της παλιάς ΠΑΕ που διεκδικούν πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας. Επόμενο βήμα ήταν να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ξεκινήσουν τις συζητήσεις για τον διακανονισμό των χρεών.

Αρχικά επήλθε συμφωνία με τους Ούμπιδες και Μαγκνταλένα, αλλά και τον Σιστόν και ανακλήθηκαν ήδη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία τα σχετικά ban. Πιο δύσκολη περίπτωση ήταν αυτή του Πορτίγια, η οποία όμως λύθηκε, με τον Άρη να καταβάλει ποσό των 350.000 ευρώ στον παίκτη.

Συνολικά ο Καρυπίδης διέθεσε περίπου ένα εκατ. ευρώ για να πληρώσει τις αμαρτίες της παλιάς ΠΑΕ και να βγάλει τη θηλιά της απαγόρευσης μεταγραφών από τον λαιμό του Άρη.

Στον Άρη όμως, σχεδιάζουν και την επόμενη μέρα, για την ενίσχυση της ομάδας και ήδη βρίσκεται ψηλά ένα συγκεκριμένο όνομα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Χουάν Ντομίνγκεζ φέρεται να εξετάζουν οι «κίτρνοι» για τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο ποδοσφαιριστής είναι 30 ετών (1,81μ.) και προέρχεται από καλή σεζόν με την Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία.

Συγκεκριμένα, κατέγραψε 34 αγώνες με έξι γκολ και δύο ασίστ, ενώ αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Europa League. Το συμβόλαιό του με την αυστριακή ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα.

Goal of Juan Domínguez (0-1) SD Eibar - Deportivo de la Coruña - HD



EuroLeague: Τζάμπολ στην 12η αγωνιστική
EuroLeague: Τζάμπολ στην 12η αγωνιστική
Παναθηναϊκός: Λήξη συναγερμού με Πελίστρι, παρών και ο Κορόνα
Παναθηναϊκός: Λήξη συναγερμού με Πελίστρι, παρών και ο Κορόνα
Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Νιλικίνα, «έξω» ο Ουόρντ
Ολυμπιακός: «Μέσα» ο Νιλικίνα, «έξω» ο Ουόρντ
«Εμφύλιος» στην Μπολόνια για το Βίρτους – Μακάμπι
«Εμφύλιος» στην Μπολόνια για το Βίρτους – Μακάμπι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved