Το… αγκάθι για την αναδιάρθρωση, η «αλά Στραματσόνι» κατάσταση και ο master Καρυπίδης!

Το… αγκάθι για την αναδιάρθρωση, η «αλά Στραματσόνι» κατάσταση και ο master Καρυπίδης!

Ωραία εβδομάδα ξεκινά με μπόλικα μεταγραφικά, με ποδοσφαιρικές διεργασίες, με απορίες που δημιουργούνται και ο μαρτυριάρης δεν μπορούσε να λείψει!

*Στεναχωρημένη Δευτέρα (όπως κάθε Δευτέρα) και θα συνεδριάσει η λίγκα. Στη Super League θα αποφασίσουν βασικά για την αναδιάρθρωση. Η βαθμολογία θα επικυρωθεί, το ξέρουμε πάμε παρακάτω, αυτό έχει ουσία σε πιθανή… επανατιμωρία του ΠΑΟΚ και εκ νέου αφαίρεση βαθμών απ’ αυτόν που θα πάει για την άλλη σεζόν. Το… ζουμάκι είναι στο τι θα αποφασίσουν για την αναδιάρθρωση. Ακούγονται διάφορα σενάρια, από το να πάμε σε 18 ομάδες, μέχρι το να πάμε σε μονό αριθμό (όσο χαζό κι αν ακούγεται «παίζει» μέχρι κι αυτό το σενάριο) δηλαδή 15!

*Καλά όλα τα σενάρια, αλλά το ζήτημα είναι αν θα γίνει αναδιάρθρωση. Κάτι που θα επηρεάσει όλες τις κατηγορίες και θα ακολουθήσει ένα απίστευτο ντόμινο όπως καταλαβαίνει ο καθένας. Το πράγμα είναι ξεκάθαρο: Όπως πάντα οι ομάδες θα πάνε αποφασισμένες για αναδιάρθρωση. Οι περισσότερες τουλάχιστον. Σε εκείνο το σημείο θα αναλυθεί το τι θα χάσουν σε επίπεδο τηλεοπτικών συμβολαίων (είτε αυτών που έχουν κάποιοι, είτε αυτών που θέλουν να κάνουν). Θα φτάσουμε στο χρήμα δηλαδή. Πόσοι θα… λυγίσουν και θα κάνουν πίσω; Ο αριθμός τους θα κρίνει το αν θα έχουμε αναδιάρθρωση ή όχι. Τόσο απλά. Εμένα πάλι μου κάνει λίγο περίεργο να ψηφίσουν αναδιάρθρωση αν ουσιαστικά δίνουν πως χάνουν χρήματα, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε όπως κάθε καλοκαίρι!

*Παναθηναϊκό πώς βλέπετε; Με… δοξαστικό τρόπο παρουσιάζουν την αύξηση του μπάτζετ στα 7.000.000 ευρώ. Δηλαδή το δεύτερο χαμηλότερο στην ιστορία των «πράσινων» αν δεν κάνω λάθος. Θα αυξηθεί πάντως. Μια απορία την έχω όμως. Πώς θα αυξηθεί το μπάτζετ και μάλιστα πάνω από 60%, όταν τα έσοδα θα μειωθούν, Ευρώπη δεν υπάρχει, για εισιτήρια ούτε λόγος (λόγω πανδημίας αλλά και διάθεσης του κόσμου αυτή τη στιγμή); Θα μου πείτε με… έπιασε ο πόνος για την τσέπη του Αλαφούζου; Όχι ρε! Μπορεί να το πάει και 20.000.000; Δικά του είναι στην τελική. Απλά μην έχουμε κάνα… Στραματσόνι Νο2. Δηλαδή ανεβάζω μπάτζετ και μετά «παιδιά κατεβάστε το βίαια διώχνοντας όποιον μπορείτε και πουλώντας όσο-όσο». Το μέλλον θα δείξει.

*Έχει ban o Άρης και δυσκολεύεται να το λύσει. Θα το λύσει όμως γιατί θα πληρώσει ο Καρυπίδης. Δεν είναι ο πιο πλούσιος στο ποδόσφαιρο, αλλά θα το κάνει. Απ’ τη στιγμή που θα συμβεί, να ξέρετε ένα πράγμα: Από τους παράγοντες είναι μακράν ο καλύτερος στο μεταγραφικό επίπεδο. Ο τύπος βγάζει… λαγούς από καπέλα. Από την εποχή της Βέροιας ακόμη. Μην κοιτάτε αυτά που γράφονται για μεγάλα ονόματα κτλ. Δείτε τις άλλες κινήσεις. Δείτε υπεραξία που πήραν αυτοί που έφερε. Πόσο τους πλήρωσε και πόσο κοστίζουν τώρα. Ε, είναι μαγκιά, είτε τον γουστάρει κάποιος είτε δεν τον γουστάρει.

*Ο Βράνιες τις μονές μέρες φεύγει απ’ την ΑΕΚ, τις ζυγές επιστρέφει. Τις μονές είναι… παλιοχαρακτήρας, τις ζυγές «ναι αλλά είναι παικταράς». Μπερδεύτηκα. Πάντως και τα δύο αλήθεια είναι. Ο τύπος… είναι αλλού, δεδομένα ξέρεις πως θα σου κάνει «τρέλες», αλλά με τα χρήματα που θέλει να δώσει η ΑΕΚ για στόπερ δεν μπορεί να βρει ποιοτικά ούτε το 50% του Βράνιες. Άλλωστε αν ο Βόσνιος δεν είχε τις… λόξες του, δε θα ερχόταν ούτε για διακοπές στην Ελλάδα. Αλλά…

*Μιας και αναφέρθηκα σε… τρελοκομεία, με τον Ουάρντα τι γίνεται; Τι να γίνει θα μας πείτε; Εδώ και καμιά τριετία όλο φεύγει κι όλο εδώ είναι. Ε, εδώ θα μείνει κιόλας μην περιμένετε κάτι διαφορετικό. Ποιοτικά δεν τίθεται θέμα. Αλλά έχει κάνει τόσα, που θα είναι τεράστια έκπληξη αν παραμείνει στον ΠΑΟΚ και δεν παραχωρηθεί με κάποιο τρόπο. Το γεγονός πως υπάρχουν κάποιες πιθανότητες, πάντως, είναι από μόνο του έκπληξη… Μάλιστα κάποιοι επιμένουν πως ακόμη και αρκετοί συμπαίκτες του θα τον ήθελαν να μείνει! Αλλά δεν αποφασίζουν αυτοί βεβαίως βεβαίως…

*Έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο. Σε τεράστιο βαθμό. Μην κοιτάτε διαιτησίες, VAR, ξένους ρέφερι που έρχονται στη χώρα μας κτλ. Η πιο τρανή απόδειξη είναι η απόρριψη της προσφυγής του Λεβαδειακού στο διαιτητικό δικαστήριο, για τον τρόπο που διεξήχθη η ψηφοφορία για οριστική διακοπή της Super League 2. Με λίγα λόγια ο Λεβαδειακός έχασε δικαστική «μάχη». Ε τι άλλο έμεινε να δούμε;



Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Οι ρεβάνς των ημιτελικών των Κυπέλλων Ευρώπης με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Νίκος Τζαντζαράς
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
LIVE Euroleague: Ο «τελικός» για το Final Four του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved