Πρόταση για ανακαινισμένη Λεωφόρο από τον Αλαφούζο ή όλα στον Βοτανικό!

Πρόταση για ανακαινισμένη Λεωφόρο από τον Αλαφούζο ή όλα στον Βοτανικό!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επιθυμεί να παίζει ο Παναθηναϊκός στην ανακαινισμένη έδρα του και είναι η πρόταση, που πέφτει στο τραπέζι, ενώ είναι σε εξέλιξη οι τελικές κουβέντες για τον Βοτανικό.

Και ξαφνικά προέκυψε και πάλι Λεωφόρος. Το Sdna.gr αποκάλυψε , ότι στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου είναι η ομάδα να επιστρέψει στην Λεωφόρο μόνιμα, όταν το γήπεδο θα είναι έτοιμο μετά από γενικό λίφτινγκ. Και οι δικές μας πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα και ότι ο Αλαφούζος επιθυμεί  να ολοκληρώσει το πλάνο της ανακαίνισης της Λεωφόρου, όπως το είχε παρουσιάσει πριν 4 χρόνια.

Δηλαδή να αυξηθεί η χωρητικότητα σε 22.000 και να σηκωθεί δεύτερη εξέδρα και από την πλευρά της Τσόχα και από την πλευρά της Αλεξάνδρας και να φτιαχτεί ένα Μουσείο μαζί με εστιατόρια στην κορυφή των εξεδρών 6-7.Ακόμα πολυτελείς σουίτες στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου, όπου θα δημιουργηθούν τέσσερις πύργοι, όπως ακριβώς είχε το σχέδιο, που είχε παρουσιάσει ο ίδιος ο Αλαφούζος σε παρουσίαση πριν τέσσερα χρόνια. Χωρίς να αλλάξει ο συντελεστής δόμησης και το ύψος των εξεδρών, να παραμείνει στο ανώτατο ύψος, που είναι στις θύρες 13-14.

Αυτή η ιδέα  ήταν στο μυαλό του Αλαφούζου και πάλι έντονα το τελευταίο διάστημα και ουσιαστικά επανήλθε στο σχέδιο, που είχε πριν τέσσερα χρόνια. Την κουβέντα αυτή την έχει κάνει και με τον ερασιτέχνη, τα τμήματα του οποίου θα ενταχθούν στην περίπτωση αυτή κάτω από τις εξέδρες του ανακαινισμένου γηπέδου στην Λεωφόρο.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον επόμενο μήνα το τελικό σχέδιο για τον Βοτανικό . Η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης θα καταθέσουν άμεσα τις επόμενες ημέρες κοινή πρόταση στον Δήμο για την Λεωφόρο και εφόσον το σχέδιο του Δήμου για Βοτανικό έχει προχωρήσει η προϋπόθεση , για να δεχθούν την πρόταση του Δήμου είναι να γίνει και γήπεδο μπάσκετ στον Βοτανικό, αλλιώς οποιαδήποτε άλλη πρόταση θα απορριφθεί.

Από την Περιφέρεια υπάρχουν ήδη 7 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είχαν προβλεφθεί να διατεθούν στην ανακαίνιση της Λεωφόρου. Είναι δεδομένο, ότι ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος είναι κρίσιμοι μήνες για το γηπεδικό και στόχος και το ζητούμενο είναι να δοθεί μία λύση για όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, δηλαδή ποδόσφαιρο, μπάσκετ, ερασιτέχνης.Μουντιάλ 2022: Έξαλλος Μέσι με Λαόθ, Φαν Χάαλ και αντίπαλο – «Ποιον κοιτάς, προχώρα ηλίθιε» (Video)
Μουντιάλ 2022: Έξαλλος Μέσι με Λαόθ, Φαν Χάαλ και αντίπαλο – «Ποιον κοιτάς, προχώρα ηλίθιε» (Video)
Μουντιάλ 2022: Έτσι πέρασε η Αργεντινή – Τα highlights του ματς
Μουντιάλ 2022: Έτσι πέρασε η Αργεντινή – Τα highlights του ματς
Μουντιάλ 2022: «Έκρηξη» χαράς στους Αργεντινούς (Videos)
Μουντιάλ 2022: «Έκρηξη» χαράς στους Αργεντινούς (Videos)
Μουντιάλ 2022: Υπογραφή Μαρτίνες, Εμιλιάνο και Λαουτάρο (Video)
Μουντιάλ 2022: Υπογραφή Μαρτίνες, Εμιλιάνο και Λαουτάρο (Video)