Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που ψάχνει φορ (photos)

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που ψάχνει φορ (photos)

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα βρίσκεται σε αναζήτηση φορ. Τι ισχύει με τους υπάρχοντες επιθετικούς, πλην του Καρλίτος.

Ο Τσάβι Ρόκα μετά την απόκτηση των Αϊτόρ, Βιγιαφάνιες και την αναμενόμενη έλευση του εξτρέμ Αντόνιο Ξαβιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Τοντέλα, προχωράει και για να καλύψει τα υπόλοιπα κενά.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής θέλει δεξί και αριστερό μπακ κι έναν χαφ, αλλά πλέον όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεδομένα θ’ αποκτηθεί και φορ. Στην παρούσα φάση ο μόνος επιθετικός που είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στο ρόστερ είναι ο Καρλίτος.

 Ο 30χρονος Ισπανός επιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη και την ερχόμενη σεζόν θα έχει επιτέλους δικαίωμα συμμετοχής. Η απουσία του από τη δράση θα αγγίζει τους εννέα μήνες, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θέλει φορ ο Ρόκα και ο Πογιάτος. Πολύ απλά όλοι οι υπόλοιποι επιθετικοί είναι στον αέρα. Ας δούμε τι ισχύει.

Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός επιθετικός θέλει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τις 250.000 ευρώ που έχει στον Παναθηναϊκό για τον τελευταίο χρόνο. Στο «τριφύλλι» δεν έχουν αντίρρηση να τον πουλήσουν με ένα ικανοποιητικό ποσό. Ξέρουν, όμως, ότι είναι δύσκολο να έρθει σημαντική προσφορά για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε 3,5 μήνες από την έναρξη της νέας περιόδου, υπογράφει ως ελεύθερος. Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι προετοιμασμένος για να καλύψει το κενό του Μακέντα, εφόσον βρει ένα καλό συμβόλαιο και πιέσει για να φύγει.

Χουάν Χοσέ Περέα: Ο 20χρονος φορ έχει ενέργεια, έδειξε στην πρώτη του χρονιά μεγάλη διάθεση, αλλά τεχνικά και τακτικά έχει πολλά να βελτιώσει. Αυτό πιστεύουν στον Παναθηναϊκό και θα γίνει προσπάθεια είτε να πουληθεί (δύσκολο), είτε να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα, ώστε να πάρει ματς και να εξελιχθεί. Αν πάει στο εξωτερικό, ενδεχομένως να μπει και οψιόν αγοράς.

Αργύρης Καμπετσής: Ο ταλαντούχος Έλληνας φορ και διεθνής με την Ελπίδων έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι πλέον θα εξαντληθεί. Ο Ρόκα φέρεται να είναι θετικός στο να βρεθεί μία λύση. Η καλύτερη και για τις δύο πλευρές. Το ποια θα είναι αυτή, θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Νίκος Βέργος: Ο 24χρονος επιθετικός επίσης έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Στο πρώτο μισό της σεζόν δεν έπαιξε με τον Δώνη και τον Γενάρη πήγε στη Χέρκουλες. Εκεί είχε ματς, αλλά ο κορονοϊός τον ανάγκασε να γυρίσει στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν παίκτη με οκτώ παιχνίδια πέρσι και κανένα φέτος με το «τριφύλλι». Ένα σενάριο είναι να τον πάρει στην προετοιμασία και να τον τσεκάρει ο Πογιάτος, αλλά και πάλι δεν είναι εύκολο να γυρίσει το κλίμα.

Χρήστος Σέχου: Ο 20χρονος φορ πέρσι και φέτος είχε από μία συμμετοχή ως αλλαγή στη πρώτη ομάδα. Ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν μπόρεσε ούτε στη δεύτερη ομάδα της Μπολόνια ν’ αγωνιστεί, όπου δόθηκε τον Γενάρη. Όλα αυτά, βέβαια, μέχρι να ξεσπάσει η πανδημία. Επίσης είναι πιθανό να βρίσκεται στη προετοιμασία, αλλά μοιάζει δύσκολο να θεωρείται εναλλακτική λύση. Παίζει δυνατά ο νέος δανεισμός.

Γίνεται αντιληπτό ότι ποσοτικά ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος στη θέση. Υπάρχουν, όμως, αρκετά ζητήματα και δεν θα πρέπει ν’ αποκλειστεί η μεταγραφή φορ. Το σίγουρο είναι ότι ο Ρόκα και ο Πογιάτος ψάχνουν παίκτη στη θέση.     



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved