Ολυμπιακός: «Πλησιάζει στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Ολυμπιακός: «Πλησιάζει στην Μπενφίκα ο Σεμέδο»

Φουντώνουν τα σενάρια για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Μήλον της… έριδος για την Μπενφίκα και την Πόρτο έχει μετατραπεί ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού. Μάλιστα, σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, ο 26χρονος άσος εμφανίζεται πιο κοντά στους «Αετούς» της Λισαβόνας, παρά το γεγονός πως οι «Δράκοι» ήταν αυτοί που κινήθηκαν πρώτοι για την μεταγραφή του.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έφτασε το προηγούμενο καλοκαίρι στον Πειραιά, όντας επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής αναζητούσε ένα… restart στην καριέρα του μετά τις περιπέτειες που είχε στην Ισπανία και την Βιγιαρεάλ και οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν από τα ταμεία τους το ποσό των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ και τον έκαναν δικό τους. Άμεσα, ο δυναμικός άσος κατάφερε να τους δικαιώσει, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική σεζόν, παρά το γεγονός πως άλλαξε τρεις φορές παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας.

Οι εμφανίσεις του Πορτογάλου στόπερ προκάλεσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού και το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως… μαίνεται «πόλεμος» στη πατρίδα του για την μεταγραφή του, μια και Πόρτο και Μπενφίκα έχουν μπει στην… κούρσα για την απόκτησή του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες υπάρχει ένα νέο δημοσίευμα από την «A Bola» το οποίο δείχνουν τους «Αετούς» πιο κοντά στον παίκτη.

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι πιο κοντά στο να φύγει από τον Ολυμπιακό με προορισμό το «Ντα Λουζ». Χθες, αυτός ήταν ο ορίζοντας του παίκτη, ο οποίος είναι πολύ πιο διαθέσιμος προς τους «αετούς» από τότε που ο Ζόρζε Ζέσους επιβεβαίωσε την επιστροφή του στην Μπενφίκα. Δεν αποτέλεσε καν απειλή για την... επιχείρηση, το γεγονός ότι η Πόρτο έδειξε ενδιαφέρον για τον παίκτη», αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα.

Και καταλήγει: Στον Σέρτζιο Κονσεισάο αρέσει ο αμυντικός, αλλά δεν υπήρχε καν πρόταση από την Πόρτο, αφήνοντας το δρόμο ανοιχτό για τους «κόκκινους» να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή που μπορεί να φτάσει μεταξύ 5 και 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στο τέλος του 2019 πληροφορίες από την Ελλάδα ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η πανδημία του κορονοϊού έκαναν τους Έλληνες πιο ευέλικτους».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved