Δώνης στο Onsports Live: Το ευχαριστώ και η κακή ψυχολογία…

Δώνης στο Onsports Live: Το ευχαριστώ και η κακή ψυχολογία…

Δημήτρης Σαραβάκος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Κώστας Κωνστάντος και Λεωνίδας Μπουτσικάρης τα άτομα που θέλει να ευχαριστήσει ο Γιώργος Δώνης που εξήγησε γιατί δεν έκανε αποχαιρετιστήριο τραπέζι στην ομάδα.

Η τελευταία του εβδομάδα στον Παναθηναϊκό, ήταν η δυσκολότερη. Τότε δηλαδή που ήξερε πως η αντίστροφη μέτρηση φτάνει για τα καλά στο τέλος της. Αυτό αποκάλυψε ο Γιώργος Δώνος στο Onsports Live και στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στους Τάσο Νικολογιάννη και Ηλία Λαλιώτη.

Πέρα απ’ την εξήγηση για την κακή ψυχολογία που αποτέλεσε και τη βασική αιτία για να μη γίνει αποχαιρετιστήριο τραπέζι στην ομάδα, το «τρένο» θέλησε να πει και κάποια ξεχωριστά ευχαριστώ, εκτός από το επιτελείο του και τους ποδοσφαιριστές που τους ευχαρίστησε με ομιλία που έκανε.

Ποιους ευχαρίστησε; Τον αφανή ήρωα του Παναθηναϊκού, Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τον… μύθο Δημήτρη Σαραβάκο, τον Κώνστα Κωνστάντο και τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη που είναι στην κορυφή της… διοικητικής πυραμίδας, κάτω απ’ τον μεγαλομέτοχο φυσικά. Συγκεκριμένα ο 50χρονος τεχνικός είπε:

«Η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη. Ξύπναγα το πρωί ήμουν θυμωμένος , νευρικός, διότι ξέρω ότι εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε αφοσιωθεί με πολύ συναίσθημα. Ειδικά εγώ που ήμουν ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κι έχω ζήσει μεγάλες στιγμές.

Τους παίκτες μου τους ευχαρίστησα. Είχαμε μία συνομιλία. Δεν είναι εύκολοι οι αποχαιρετισμοί. Να ευχαριστήσω τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Άκουγα τα καλύτερα, αλλά δεν είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Θα κρατήσω το ήθος την ηρεμία του, τον σεβασμό. Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου. Όπως συμπεριφέρεται αντικατοπτρίζει την ιστορία του Παναθηναϊκού.

Ευχαριστώ τον Δημήτρη Σαραβάκο. Ήμασταν συμπαίκτες αλλά νιώθω πως έχω αποκτήσει έναν πολύ καλό φίλο. Η σχέση που αναπτύξαμε θα προσπαθήσω να τη διατηρήσω.

Δεν μιλάει πολύ αλλά ο τρόπος που μπορεί να βοηθήσει και επηρεάσει τους νέους παίκτες είναι καταλυτικός. Θα ήθελα επειδή είναι προσωπικότητα να έχει πιο ενεργό ρόλο. Έχει καλές απόψεις, όταν θα γίνει πιο έντονη η παρουσία του θα είναι πιο χρήσιμος στο μέλλον της ομάδας.

Επίσης, ο Κώστας Κωνστάνος με τον οποίο ήρθαμε μαζί στον Παναθηναϊκό. Σημαντική η συμμετοχή του. Αλλά θα πω και τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη. Έχει καλή πρόθεση για τον Παναθηναϊκό. Είχαμε πολύ καλές συνομιλίες μαζί του. Θα πρότεινα λίγο μεγαλύτερη συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και από τη στιγμή που είναι πιο κοντά στον ιδιοκτήτη λίγο καλυτερη επιρροή. Δεν μπόρεσε ίσως να επηρεάσει τον ιδιοκτήτη».

Για το γεγονός πως δεν έκανε τραπέζι αποχαιρετιστήριο: «Δεν είχα την ψυχική διάθεση να κάνω τραπέζι, δεν θα αισθανόμουν καλά. Το ένα είναι αυτό και το άλλο ότι έλειπαν πολλά παιδιά».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved