Δώνης στο Onsports Live: «Απ’ όλες τις μεταγραφές έβαλα το χέρι μου μόνο στον Ζαχίντ»!

Δώνης στο Onsports Live: «Απ’ όλες τις μεταγραφές έβαλα το χέρι μου μόνο στον Ζαχίντ»!

«Κεραυνοί» απ’ τον Γιώργο Δώνη στο Onsports Live για τα οικονομικά της ΠΑΕ που δεν του επέτρεπαν να παίρνει στις αποστολές τον διατροφολόγο, αλλά και για τις μεταγραφές που ήταν σχεδόν όλες των τεχνικών διευθυντών.

Ο Μπουζούκης τον έπαιρνε τηλέφωνο και έκλαιγε επειδή δεν ανανέωνε. Ο Χατζηγιοβάνης έπρεπε να προστατέψει τον εαυτό του, απλά λέγοντας πως θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Όλα αυτά τη στιγμή που δεν επιτρεπόταν να ταξιδέψει με την ομάδα ο διατροφολόγος, για να γλιτώνει 150 ευρώ απ’ τα εισιτήρια η ΠΑΕ! Ο Γιώργος Δώνης… απασφάλισε στο Onsports Live!

Όπως είπε χαρακτηριστικά, παραλίγο να πληρώσει απ’ την τσέπη του ένα σύστημα ανάλυσης το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ταυτόχρονα στα μεταγραφικά ζητήματα ξεκαθάρισε πως έβαλε το… χέρι του μόνο στην υπόθεση του Ζαχίντ! Παρότι το συμβόλαιό του προέβλεπε κάτι εντελώς διαφορετικό:

«Όταν κάναμε ταξίδια στην ελληνική περιφέρεια, δεν παίρναμε μαζί μας τον διατροφολόγο. Δεν βάζαμε 150 ευρώ εισιτήριο για να μην έχουμε κόστος ένα εισιτήριο ή ένα δωμάτιο περισσότερο. Ή διαλέγαμε πιο φθηνό προπονητικό και ξενοδοχείο στο εξωτερικό για την προετοιμασία. Το άκρων άωτον για Παναθηναϊκό όταν θέλαμε να βάλουμε ένα σύστημα ανάλυσης. Ο Γιώργος Γεωργιάδης με τον Στέφανο τον αναλυτή μας μιλούσαμε με μία ολλανδική εταιρία, το είχα δει στη Μπεσίκτας και τη Γαλατά. Έκανε 10.000 το κατεβάσαμε στις 5.000 έκανα αίτημα απορρίφθηκε και είπα θα το πληρώσω από τη τσέπη μου. Τελικά το πλήρωσε η ΠΑΕ. Αυτό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δέκα φορές και θα με έπαιρνε ο Μπουζούκης και θα κλαίει. Γιατί δεν μπορεί να ανανεώσει. Πήγα να προστατεύσω τον Χατζηγιοβάνη. Του έλεγα κάνε το καθήκον σου. Είναι καλό παιδί, αλλά και ιδιαίτερο. Δεν έχει τον τρόπο να εκφράσει αυτό που θέλει. Του είπα βγες και πες ότι θέλεις να μείνεις.

Δεν γίνεται να λες ο καθένας θα πάρει τα ίδια. Διαπραγματεύεσαι με τον καθένα ξεχωριστά. Εκεί είχα διαφωνία. Δεν γινόταν να λες σε όλους θα πάρεις 8.000 τον χρόνο. Αυτά γίνονταν. Τη δύναμη την έχει ο τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό. Στον αγωνιστικό σχεδιασμό Ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε ποτέ δύναμη σε μένα. Ήταν στον Νίκο Νταμπίζα και στον Ρόκα. Την πρώτη χρονιά δεν υπήρχαν μεταγραφές. Σε όλες τις μεταγραφές που έγιναν το χέρι μου το έβαλα σε μία. Στον Ζαχίντ. Όλες οι άλλες είναι των τεχνικών διευθυντών. Και σε ορισμένες με τεράστιες διαφωνίες. Το συμβόλαιο έγραφε ότι οι μεταγραφές γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη μου. Αν ήθελα να καταγγείλω το συμβόλαιο θα το έκανα 15 φορές».Ποδοσφαιρική φιέστα με τον αγώνα Σκωτία-Ελβετία στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Τζαβέλλα 111 στη Νίκαια
Ποδοσφαιρική φιέστα με τον αγώνα Σκωτία-Ελβετία στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Τζαβέλλα 111 στη Νίκαια
AEK: Ο Ματίας Αλμέιδα συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο – Στο τραπέζι όλα τα θέματα
AEK: Ο Ματίας Αλμέιδα συναντήθηκε με τον Μάριο Ηλιόπουλο – Στο τραπέζι όλα τα θέματα
The NET: Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτεται
The NET: Ο Τάσος Ιορδανίδης αποκαλύπτεται
Euro 2024 LIVE: Η εξέλιξη του αγώνα Κροατία - Αλβανία
Euro 2024 LIVE: Η εξέλιξη του αγώνα Κροατία - Αλβανία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved