Χατζηγιοβάνης: «Υπάρχει περιέργεια για τον Πογιάτος»

Χατζηγιοβάνης: «Υπάρχει περιέργεια για τον Πογιάτος»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αναφέρθηκε στον Γιώργο Δώνη, στον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού Ντάνι Πογιάτος, αλλά και στη δύσκολη φετινή σεζόν, όπου έπαιξαν αρκετά νέα παιδιά. 

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μίλησε μετά το ματς με τον ΟΦΗ για την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη, τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού Ντάνι Πογιάτος κι αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη φετινή σεζόν και στα πολλά παιδιά που χρησιμοποιήθηκαν από την Ακαδημία του συλλόγου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηγιοβάνη: 

Για τον αποχαιρετισμό με τα μέλη του τεχνικού τιμ: «Ευχαρίστησα όλο το προπονητικό τιμ, γιατί ο καθένας ξεχωριστά τα τελευταία δύο χρόνια, βοήθησαν εμένα, αλλά και την ομάδα να φτάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε».

Για το αν δέθηκαν λίγο παραπάνω με τον Δώνη οι Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Είχαμε καλή σχέση και με τον προπονητή και με το επιτελείο. Δεν θέλω να πω φιλική, μήπως ακουστεί περίεργο, αλλά είχαμε αρκετά καλή σχέση».

Για τη φετινή σεζόν: «Πριν έγραψα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν μια δύσκολη χρονιά που τελείωσε. Ήταν δύσκολη, αλλά ταυτόχρονα και όμορφη. Μια γεμάτη σεζόν για μένα, είχα πάρα πολλά παιχνίδια, προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο γινόταν. Δόξα τον Θεό είμαι υγιής κι αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Τώρα κοιτάζουμε η ομάδα να βρεθεί ακόμη ψηλότερα του χρόνου».

Για το αν περίμενε το φινάλε να ήταν καλύτερο: «Τα δώσαμε όλα. Τελειώσαμε με νίκη, οπότε είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε αρκετά χρόνια να κερδίσουμε τον ΟΦΗ, και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Είχαμε τρία χρόνια να βγούμε τέταρτοι, οπότε κι αυτό είναι κάτι. Δε λέω ότι είναι το 100%, γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό κάθε χρόνο. Σιγά σιγά ανεβαίνουμε και του χρόνου θέλω να φτάσουμε ακόμη ψηλότερα».

Για το αν υπάρχει περιέργεια για τον Πογιάτος: «Σίγουρα υπάρχει περιέργεια με κάθε νέο προπονητή. Πως δουλεύει, πως παίζει. Πρέπει να διεκδικήσεις και πάλι τη θέση σου στην εντεκάδα, δεν θα είναι το ίδιο εύκολο του χρόνου. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε να ξεκουραστούμε και όταν επιστρέψουμε θα γνωρίσουμε τον καινούργιο μας προπονητή».

Για το ότι βρέθηκαν 11 ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του Παναθηναϊκού στο γήπεδο: «Το είχα δηλώσει και μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Είμαι περήφανος για τα παιδιά αυτά. Μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου. Βρείτε μου 11 παιδιά από άλλη ομάδα, που να μπορούν να ανταγωνιστούν τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, ομάδες υψηλού επιπέδου. Μόνο περηφάνια για τα παιδιά του Παναθηναϊκού που παίζουν με αυτό τον τρόπο, είναι εκπαιδευμένα σωστά και πάνω απ’ παίζουν ποδόσφαιρο».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved