Παναθηναϊκός: Η αυλαία δεν πέφτει μόνο για τον Δώνη (photos)

Παναθηναϊκός: Η αυλαία δεν πέφτει μόνο για τον Δώνη (photos)

Το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ είναι η τελευταία παράσταση για τον 50χρονο τεχνικό του Παναθηναϊκού, αλλά ενδέχεται το ίδιο να ισχύει και για αρκετούς ακόμα παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός κλείνει μία αλλόκοτη σεζόν. Σίγουρα με αρνητικό πρόσημο, αφού δεν προστέθηκε τίτλος.

Το αποψινό ματς με τον ΟΦΗ (20.00) στο ΟΑΚΑ είναι η τελευταία παράσταση για τον Γιώργο Δώνη. Θα είναι το 78ο παιχνίδι του στον πάγκο του «τριφυλλιού». Οι λόγοι που δεν ολοκληρώνει το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε τον Ιούνιο του 2018 είναι γνωστοί. Εκτός από τον Δώνη, ωστόσο, η σημερινή αναμέτρηση με τους Ηρακλειώτες, μπορεί να είναι η τελευταία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον, διότι μακροπρόθεσμα τα πάντα μπορεί να συμβούν) και για ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν έχει συμπεριληφθεί στη κατηγορία ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ο οποίος πριν την καραντίνα και με δεδομένη την έλευση του Βέλεθ, λόγω του συμβολαίου του (περίπου 250.000 ευρώ ετησίως), έμοιαζε πολυτέλεια να μείνει για τέταρτη ή πέμπτη λύση. Στα play offs, όμως, βοήθησε πολύ, επιπλέον πουλήθηκε ο Νούνες, έχει το θέμα τραυματισμού ο Μαυρομμάτης και πρόσφατα έκανε επέμβαση και ο Πούγγουρας. Εκεί που φάνταζε πιθανό να γίνει συζήτηση για δανεισμό ή λύση συνεργασίας, η κατάσταση φαίνεται να έχει αλλάξει. Ας δούμε ποιοι είναι οι υπόλοιποι παίκτες.  

Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός φορ είναι από τους χαμηλόμισθους, έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και για να μείνει θα ήθελε γενναία αύξηση. Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι επιθυμεί να τον πουλήσει. Το πόσα χρήματα είναι άλλο θέμα. Το επικρατέστερο σενάριο, όπως και να έχει, είναι να παραχωρηθεί ο 29χρονος επιθετικός.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο 23χρονος Μυτιληνιός εξτρέμ είναι γνωστό ότι έχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ και το γραφείο που τον εκπροσωπεί αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό. Ο ταλαντούχος παίκτης δεν έκανε καλά play offs κι αυτό προκαλεί δυσκολία, ώστε να βρεθούν αυτά τα χρήματα, αλλά σαφώς και δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί τίποτα, για έναν παίκτη που το επόμενο διάστημα λογικά θα χριστεί διεθνής.

Ούφε Μπεκ: Ο 27χρονος Δανός εξτρέμ απογοήτευσε και το μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν ήταν στα πιτς. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο… Είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται, έχει δύο ακόμα χρόνια συμβολαίου και θα κληθεί για διαζύγιο.

Δημήτρης Κολοβός: Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν ικανοποίησε και το γκολ με τον Άρη, το πρώτο του στο πρωτάθλημα φέτος, δεν είναι ικανό να αλλάξει γνώμες στην ΠΑΕ. Έχει βέβαια δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο και τα πιθανότερα σενάρια είναι τα εξής. Να δοθεί δανεικός ή να μείνει και ο Πογιάτος θα κληθεί να δείξει αν τον υπολογίζει. Να το λύσει, χωρίς να πάρει γερή αποζημίωση, μοιάζει πολύ δύσκολο.

Αργύρης Καμπετσής: Ο ταλαντούχος επιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο και σίγουρα δεν είχε τον χρόνο που επιθυμούσε. Υπάρχει το σενάριο να συζητηθεί η αποδέσμευσή του ή ακόμα και η πώλησή του με ένα λογικό ποσό.

Βαγγέλης Θεοχάρης: Ο 22χρονος στόπερ έπαιξε στα play offs λόγω συνθηκών και κυρίως δεξί μπακ, που δεν είναι η φυσική του θέση. Επειδή είναι χαμηλόμισθος, ίσως αποφασιστεί να μείνει. Το θέμα είναι αν δέχεται και ο ίδιος να έχει μία σεζόν όπως η φετινή…

Βασίλης Ξενόπουλος: Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που ήταν εξαιρετικός με τον Άρη έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Στην παρούσα φάση το πιθανότερο είναι να φύγει. Το αν θα είναι με επέκταση συμβολαίου και δανεισμό ή ως ελεύθερος, θα φανεί στην πορεία. 

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, πλην του Κολοβέτσιου, δεν υπάρχει αναφορά και στον Αθανασακόπουλο (έχει παίξει λιγότερο από Ζαγαρίτη, Σερπέζη), που είναι αρκετά πιθανό να δοθεί δανεικός για να εξελιχθεί και φυσικά να επιστρέψει πιο έτοιμος.



Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι
Χόρεψε το «Zari» παρέα με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved