Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Κολοβό (photos)

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τον Κολοβό (photos)

Περίπλοκη η υπόθεση του Κολοβού. Ο έντονος συναγωνισμός και η απόφαση του Πογιάτος για την παραμονή του έμπειρου μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό.

Ένα γκολ σε ένα αδιάφορο ματς μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση για τον Δημήτρη Κολοβό; Η απάντηση στη παρούσα φάση είναι «δύσκολα».

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός κόντρα στον Άρη έβαλε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα και ο ίδιος, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του έβγαλε ένα επιφώνημα τεράστιας ανακούφισης. Λύτρωσης. Στην 20η συμμετοχή του σε πρωτάθλημα και play offs σημείωσε το πρώτο του γκολ. Σίγουρα ούτε ο ίδιος, ούτε φυσικά ο Παναθηναϊκός είχαν αυτές τις προσδοκίες, όταν το περασμένο καλοκαίρι υπέγραφαν συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στην αρχή της σεζόν καταγράφηκε ότι ο Κολοβός δεν είχε σταθερή θέση. Το επισήμανε, άλλωστε και ο παίκτης μετά το ματς με τον Άρη. Έπαιξε αριστερά, δεξιά, δεκάρι, δεύτερος φορ, δεκάρι, εσωτερικός μέσος, ακόμα και στη κορυφή! Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, όμως, δεν είναι ακραίος. Όταν άλλαξε το σύστημα με τον Ζαχίντ πίσω από τον φορ, ο Κολοβός δεν χωρούσε. Και σε όσα ματς συμμετείχε είτε στα άκρα, αλλά και ως οκτάρι που νιώθει καλύτερα, πάλι δεν πήγε καλά.

Ο συναγωνισμός

Ο ίδιος τόνισε, λοιπόν, μετά το παιχνίδι με τον Άρη ότι του ταιριάζει να παίζει στον άξονα, οκτάρι ή κοντά στον επιθετικό, αλλά σίγουρα όχι στα πλάγια. Σ’ αυτή τη περίπτωση το ζητούμενο είναι τι επιθυμεί να πράξει ο Παναθηναϊκός; Τι πιστεύει ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα και ο νέος προπονητής Ντάνι Πογιάτος; Ο δεύτερος δεν έχει φυσικά ολοκληρωμένη άποψη. Δεδομένα έχει δει παιχνίδια της ομάδας, άλλο όμως στη τηλεόραση κι άλλο στη προπόνηση και στο γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός, αν κρίνουμε ότι ο Ισπανός παίζει 4-3-3, θα έχει στον άξονα τους Αγιούμπ, Μπουζούκη και σύντομα και τον Βιγιαφάνιες. Επίσης υπάρχουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, που είναι πιο πολύ εξάρια κι εφόσον δεν γίνει η ανατροπή με τον Ανουάρ, που είναι και το πιο πιθανό, θα αποκτηθεί ένας ακόμα χαφ. Μ’ αυτά τα δεδομένα, ο Κολοβός δεν θα είναι εύκολο να μονιμοποιηθεί.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι αν ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να έχει στον πάγκο έναν παίκτη με αποδοχές κοντά στις 250.000 ευρώ ετησίως ή αν θέλει να διαθέσει το ποσό σε άλλη θέση που έχει μεγαλύτερες ανάγκες. Φυσικά σημασία έχει και ο παίκτης. Αν θέλει να περάσει μία ακόμα σεζόν σαν τη φετινή. Όπου με την είσοδο του 2020, ουσιαστικά ήταν μεταξύ πάγκου κι εξέδρας. Κατόπιν ήρθε κι ένας τραυματισμός, αλλά τον βοήθησε η καραντίνα, ώστε να αποθεραπευτεί και να παίξει σε επτά ματς στα play offs.

Το να λυθεί το συμβόλαιό του Κολοβού, βεβαίως, δεν θα είναι εύκολο. Δύσκολα αφήνει ένας παίκτης αυτές τις αποδοχές έπειτα από μία μετριότατη σεζόν. Επιπλέον, έχουμε τονίσει ότι ο Παναθηναϊκός οφείλει ακόμα χρήματα στην Ομόνοια για την απόκτησή του. Όπως και να έχει, πολλά θα εξαρτηθούν από τον Πογιάτος. Θα δει τον Κολοβό και στη προετοιμασία και θα παρθεί η απόφαση. Αν ταιριάζουν τα χαρακτηριστικά του σ’ αυτό που θέλει να παίξει ο Πογιάτος ή θα είναι προτιμότερο να αναζητηθεί λύση για το μέλλον του.

    



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved