Μπάρκας: «Δεν είναι ώρα να λέμε για εμένα, πάμε για το Κύπελλο»

Μπάρκας: «Δεν είναι ώρα να λέμε για εμένα, πάμε για το Κύπελλο»

Εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη που είχε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μπάρκας υποστήριξε πως η Ένωση πρέπει να τα δώσει όλα στο τελευταίο ματς των πλέι οφ και στον τελικό του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, μένοντας πίσω στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση, όπως είπε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Βασίλης Μπάρκας. Ο διεθνής γκολκίπερ του «δικεφάλου» σχολίασε πως οι συμπαίκτες του έδωσαν τα πάντα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό, τονίζοντας πως αυτό που προέχει για την ΑΕΚ πλέον είναι τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, αρνήθηκε να σχολιάσει τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του και τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να νικήσουν στην τελευταία αγωνιστική των play off αλλά κυρίως στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Η ομάδα σήμερα ήθελε τη νίκη, αυτός ήταν ο στόχος της. Εγώ από το τέρμα είδα όλα τα παιδιά να προσπαθούν, δεν ήταν εύκολο. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, με καλή ψυχολογία από όταν της επιστράφηκαν οι βαθμοί. Ξέραμε πως ήταν δύσκολο το έργο μας, τώρα δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Πρέπει να πάμε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε, έχουμε μπροστά μας και τον τελικό και πρέπει να φορτσάρουμε σε αυτά τα δυο παιχνίδια», είπε αρχικά ο Βασίλης Μπάρκας και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δυο αποτελέσματα, κλείστηκε πίσω κι ήταν δύσκολο να βρούμε χώρους. Η ομάδα σίγουρα είναι κουρασμένη. Είμαστε 12-13 παίκτες που έχουμε βγάλει συνεχόμενα ντέρμπι, πρέπει να το βάλουμε σαν παράμετρο. Δεν μπορώ να πω ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο, έπαιξε κι ο ΠΑΟΚ κλειστά κι εμείς κάναμε ότι μπορούμε».

Για το πως αισθάνεται πλέον, σχολίασε: «Αφήνει μια απογοήτευση, γιατί όταν βλέπεις ότι πριν τρεις-τέσσερις ημέρες ήσουν μπροστά και φαβορί για τη δεύτερη θέση και ξαφνικά γίνεται ό,τι έγινε και τώρα είσαι τρίτος και δεν είσαι φαβορί, είναι λογικό να υπάρχει πικρία. Όλα αυτά πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας, είμαστε επαγγελματίες, υπάρχει ένας τίτλος και εμείς πρέπει να πάμε να κάνουμε ότι μπορούμε στα δυο παιχνίδια που απομένουν για να πάρουμε τον τίτλο. Αν με ρωτούσες πριν τρεις-τέσσερις ημέρες θα έλεγα πως είμαστε το φαβορί. Τώρα τα πράγματα δεν είναι έτσι, εμείς θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας, κι ό,τι θέλει ο Θεός ας μας τα δώσει».

Σχετικά με τα σενάρια που τον αφορούν, είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε αυτό το πράγμα. Πρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε τους στόχους και το τι θα κάνω εγώ με την ομάδα θα το δούμε στο μέλλον».

Για το αν αυτή ήταν η χειρότερη εμφάνιση της ΑΕΚ στα play off, απάντησε: «Ο καθένας έχει την άποψή του. Ο κόσμος μπορεί να πιστεύει ότι δεν παίξαμε καλά επειδή δε νικήσαμε. Θα ήταν άδικο, όμως, να πω ότι δεν προσπαθήσαμε. Δώσαμε το 100%, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, υπάρχει κι ο αντίπαλος και παίζει κι ο αντίπαλος. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Τέλος, για την επέμβαση που έκανε ο Πασχαλάκης στο τέλος, είπε: «Ο Πασχαλάκης είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, είναι και συμπαίκτης μου στην εθνική ομάδα. Είναι τρελός αλλά είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Είδα την απόκρουση, ήταν μια πολύ καλή επέμβαση».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved