Κούγιας: «Μελισσανίδης, Αλαφούζος θέλουν να εξοντώσουν τον Μαρινάκη»

Κούγιας: «Μελισσανίδης, Αλαφούζος θέλουν να εξοντώσουν τον Μαρινάκη»

Ο Αλέξης Κούγιας στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας υποστήριξε πως η εγκληματική οργάνωση αποτελείται από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνεργάτες του, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και κατά του Γιάννη Αλαφούζου.

Σειρά του Αλέξη Κούγια να καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας, αφού αρχικά η κατάθεσή του είχε αναβληθεί, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ να δίνει το «παρών» στη διαδικασία την Πέμπτη (09/07). Στην κατάθεσή του ο Αλέξης Κούγιας προσκόμισε και φωτογραφίες, από την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε στη Βουλιαγμένη αλλά και από στιγμές του ελληνικού ποδοσφαίρου θέλοντας να δείξει πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης και άνθρωποι του περιβάλλοντός του είναι αυτοί που ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Κυρία πρόεδρε θα πω αυτά που θέλω εγώ. Η οργάνωση δρα για το Στοίχημα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος επηρεάζει τις εκλογές των Ενώσεων. Από το 1996 δρα μια εγκληματική ομάδα. Επικεφαλής είναι ο Θωμάς Μητρόπουλος. Στους συνεργάτες του, κορυφαίος είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος, στενός συνεργάτης του Μελισσανίδη», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:

«Μόλις έκανα γνωστό ότι ανέλαβα δικηγόρος στα Παραπολιτικά το ίδιο βράδυ μόλις έκανα δηλώσεις για την Οργάνωση. Το ίδιο βράδυ ενώ καθόμουν στο πιο κεντρικό μέρος της Βουλιαγμένης κατέβηκαν έξι άτομα από δύο αυτοκίνητα και άρχισε και με κλωτσούσε ένας Δημήτρης Μελισσανίδης…»

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Το ίδιο διάστημα, με απειλές για τη ζωή μου, ώστε να κλείσω το στόμα μου... Θα σας δειξω που είναι η εγκληματική οργάνωση (δείχνει φωτογραφία από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου στο κέντρο είναι ο Μελισσανίδης, δίπλα του ο Ασλανίδης πρόεδρος της ΑΕΚ, ο Βακάλης της ΕΠΟ και ο Θωμάς Μητρόπουλος). Έχω καταγγείλει την εγκληματική οργάνωση από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, αν δεν τους πλήρωνες, δεν θα μπορούσες να προαχθείς σαν ομάδα...»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ πρόσθεσε: «Αυτοί που ήρθαν εδώ και κάνουν τους εξυγιαντές είναι νταβατζήδες και αν δες πας με τα νερά τους, ή θα φας ξύλο ή δεν θα έχεις τηλεοπτικό συμβόλαιο. Το 2011 με κάλεσε ο Πατέρας και μου είπε ότι έχει τα στοιχεία που ήθελα για να αποδείξω όσα λέω από το 1996. Πήγα στο γραφείο του και ήταν ο Αλαφούζος. Από το περιεχόμενο των κασετών αποδεικνύεται ότι έστηναν παιχνίδια. Ο Πιλάβιος φαίνεται στις κασέτες να μιλάει με τον Πατέρα για ορισμό. Ο Μαρινάκης από την άλλη είχε αποσύρει 20 εκατ. από το κεφάλαιο του ΣΚΑΙ. Ο Αλαφούζος ήταν εξοργισμένος και άρχισε έτσι προσπάθεια εξόντωσης του Μαρινάκη».

Τέλος, σχολίασε: «Ο Πατέρας είχε στο γραφείο του τον Φώτη Παπαγεωργίου της ΕΥΠ και μπορούσε να ξέρει τα πάντα για τις απομαγνωτοφωνήσεις... Ο Πιλάβιος έγινε υποχείριο στα χέρια τους. Εγινε καραμπινάτη εκβίαση: ο Πατέρας εκβίαζε τον Πιλάβιο. Κατάλαβα ότι χρησιμοποιούμαι από τον Πατέρα. Τότε είχε αρχίσει εις βάρος μου μια δίωξη. Ο Μπέος μου είχε κάνει μήνυση. Βρέθηκα κατηγορούμενος για χρήση κασετών από υποκλοπή».



Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
Παναθηναϊκός AKTOR: Με το σώμα στο ΟΑΚΑ και το μυαλό στο Βερολίνο, 90-82 τον Προμηθέα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved