ΑΕΚ: Το γέλιο του Καρέρα για Σπαρτάκ, ο ΟΦΗ και το μήνυμα για Σαρδέλη (photos)

ΑΕΚ: Το γέλιο του Καρέρα για Σπαρτάκ, ο ΟΦΗ και το μήνυμα για Σαρδέλη (photos)

Ο Μάσιμο Καρέρα έβαλε τα... γέλια και χαρακτήρισε «φαντασιώσεις» τα σενάρια για Σπαρτάκ.

Η αντίδραση του ήταν τουλάχιστον επική. Ο Μάσιμο Καρέρα όπως γράψαμε και νωρίτερα πήρε θέση για τα σενάρια περί Σπαρτάκ Μόσχας και έσβησε τη «φωτιά» πριν αυτή ανάψει κι άλλο. Ο Ιταλός όχι μόνο διέψευσε το δημοσίευμα ρωσικής ιστοσελίδας, αλλά το έκανε και με... στυλ: έβαλε τα γελιά μπροστά στην κάμερα, κάτι που μπορείτε να δείτε και στο Gallery, ενώ χαρακτήρισε «φαντασιώσεις» όσα γράφτηκαν.

«Οι μάνατζέρ μου είχαν συνάντηση με την διοίκηση της ΑΕΚ και φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η πρόθεσή μας είναι να σεβαστούμε και να συνεχίσουμε το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Εγώ αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τα επόμενα παιχνίδια. Να τα πάμε καλά στα παιχνίδια που απομένουν και να φτάσουμε πιο ψηλά την ΑΕΚ. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι φαντασιώσεις, είμαι συγκεντρωμένος στα ερχόμενα παιχνίδια. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει από τη Ρωσία με εμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καρέρα.

Ειδική αναφορά έκανε πάντως και για τον σοβαρό τραυματισμό του Σαρδέλη: «Να πω περαστικά στον Σαρδέλη και καλή τύχη που χθες τραυματίστηκε. Να του ευχηθώ καλή τύχη σε όλα».

Από εκεί και πέρα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Μάσιμο Καρέρα να μην έχει προβλήματα και θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες στην αποστολή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματισμός του Σαρδέλη έχει προκαλέσει στεναχώρια σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του έχουν ήδη επικοινωνήσει με το νεαρό άσο και τους ανέφεραν πως τον περιμένουν να επιστρέψει σύντομα μαζί τους.

Για τον Σαρδέλη έκανε ποστάρισμα ο Λόπες που έχει αδυναμία στον «μικρό» καθώς τον θεωρεί μεγάλο ταλέντο. Ο Ισπανός ήταν μάλιστα αυτός που έμεινε μαζί του τη Δευτέρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο για να πάει στο Ιατρικό Κέντρο και προσπάθησε να του τονώσει την ψυχολογία, λέγοντας του «είσαι παικταρα. Να μην φοβάσαι τίποτα. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ακόμα πιο δυνατός όταν θα γυρίσεις. Έχω περάσει και εγώ σοβαρό τραυματισμό αλλά είμαι και πάλι εδώ».

Δείτε την αντίδραση Καρέρα, την αποστολή για ΟΦΗ και το ποστάρισμα του Λόπες:



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved