Καμπετσής: «Είναι λίγο… ξενέρωμα»!

Καμπετσής: «Είναι λίγο… ξενέρωμα»!

Δύο ματς σκοράρει και τις δύο φορές τα γκολ ακυρώθηκαν μέσω χρήσης του VAR! Ο Αργύρης Καμπετσής είναι… γκαντέμης αυτό το διάστημα, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει «ξενέρωμα» αυτή την κατάσταση. «Θα τα καταφέρουμε» είπε για το ντέρμπι!

Κόντρα στον ΟΦΗ σκόραρε, αλλά η μπάλα πριν φτάσει σε αυτόν είχε ακουμπήσει ελάχιστα το χέρι του Περέα. Δε μέτρησε το γκολ. Με τον Άρη σκόραρε, ο διαιτητής… είδε επιθετικό φάουλ του Μακέντα (!) οπότε δε μέτρησε ούτε εκείνο το τέρμα. Το… Όσκαρ ατυχίας τον τελευταία καιρό, έχει βρει έναν καλό υποψήφιο στο πρόσωπο του Αργύρη Καμπετσή.

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού όπως κάθε παίκτης θέλει να πάρει ψυχολογία και ακόμη και τα γκολ που δε μετρούν, τον βοηθούν σε αυτό όπως είπε στα κανάλια novasports. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ελ Αραμπί, όμως για το ντέρμπι είναι σίγουρος: «Θα τα καταφέρουμε»! Θέτοντας ως στόχο μάλιστα να «σπάσει» η ομάδα του το αήττητο των Πειραιωτών στο Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

Για τα γκολ που του ακυρώθηκαν: «Εκείνη τη στιγμή είναι λίγο… ξενέρωμα να το πω. Αφού νίκησε η ομάδα στο δεύτερο ματς όμως, δε με ενδιαφέρει και τόσο πολύ. Είναι σημαντικό, εμένα μου δίνει ψυχολογία που μπαίνει το γκολ άσχετα αν μετράει. Αυτό είναι σημαντικό, τα υπόλοιπα έρχονται με τον χρόνο».

Για το αν βλέπει αυτά τα ματς ως ευκαιρία: «Περιμένω καιρό να πάρω στα πόδια μου 2-3 συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός. Όσο να’ ναι είναι σημαντικό να είσαι βασικός και όχι να έρχεσαι ως αλλαγή, ειδικά για ένα φορ. Θέλω να δείξω κάποια πράγματα, γιατί το περιμένω καιρό».

Για το αν θέλει να δείξει πράγματα στο νέο προπονητή: «Δε θα το έλεγα. Πιο πολύ για τον εαυτό μου. Ναι για να δείξω και στο νέο προπονητή και στο νέο τεχνικό διευθυντή, αλλά περισσότερο για τον εαυτό μου».

Για την ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Άρη: «Την ψάχναμε πολύ αυτή τη νίκη. Ήμασταν άτυχοι στο ματς στο Ηράκλειο, με τα γκολ που δε μέτρησαν. Στο ματς που έρχεται με τον Ολυμπιακό, δε θες κάποιο κίνητρο. Το παιχνίδι από μόνο του είναι δυνατό, είναι ντέρμπι. Όποιος το κυνηγήσει περισσότερο θα το πάρει».

Για το αν είναι κίνητρο να «σπάσει» το αήττητο του Ολυμπιακού: «Σαφώς. Θα είναι επίτευγμα και θα το προσπαθήσουμε».

Για το που μπορεί να κριθεί το ντέρμπι: «Δε θεωρώ πως έχουμε μόνο εμείς προβλήματα. Όλες οι ομάδες το αντιμετωπίζουν αυτό, επειδή είναι τέλος της σεζόν. Θα γίνει ένα ντέρμπι, θα κριθεί στο ποιος θα πάρει τις περισσότερες μονομαχίες, ποιος θα το θέλει περισσότερο».

Για το αν παίζει ρόλο η διαφορά στο βάθος πάγκου: «Σίγουρα, δε μιλάμε όμως για τα ρόστερ της κάθε ομάδας. Έχουμε πολλά παραδείγματα που αυτό δεν παίζει ρόλο. Όποιος το θέλει θα το πάρει».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και σε φόρμα».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Όλη η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αρκετά καλή, είναι δεμένη. Πρέπει να δώσουμε προσοχή στον επιθετικό, αλλά θεωρώ πως θα τα καταφέρουμε».

Για το αν θεωρεί πως αδικήθηκε μέσα στη σεζόν: «Δεν μπορώ και δε θέλω να πω κάτι τέτοιο. Ποιος παίκτης θα έλεγε πως δε δικαιούται περισσότερες συμμετοχές; Δεν μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό. Ο κόσμος θα το κρίνει, ο προπονητής. Πιστεύω ήταν μια σχετικά καλή χρονιά. Προσπαθούμε να πάρουμε την 4η ή την 3η θέση και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved