LIVE Άρης - ΠΑΟΚ 0-2

LIVE Άρης - ΠΑΟΚ 0-2

Άρης – ΠΑΟΚ: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το μεγάλο ντέρμπι στο «Κλεάνθης Βικελίδης»…

Αρκετές φορές στο παρελθόν υπήρξαν Άρης – ΠΑΟΚ που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Είτε γιατί ο ένας από τους δυο δεν είχε κάποιον αντικειμενικό στόχο όταν έφτασε η ώρα για το μεταξύ τους ντέρμπι, είτε γιατί κι οι δυο ήταν εκτός στόχων και απλά έπαιζαν για το γόητρο.

Αυτή τη φορά, οι ιδιαιτερότητες της «μάχης» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ακόμα περισσότερες. Οι δυο «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης καλούνται να μαζέψουν τα… κομμάτια τους μετά τους οδυνηρούς αποκλεισμούς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Βαθμολογικά, ο ΠΑΟΚ θεωρητικά έχει μεγαλύτερο κίνητρο αφού θέλει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, την ίδια ώρα, όμως, ο Άρης θα έπαιρνε μεγάλη ευχαρίστηση αν στερούσε το… σεντόνι από τον συμπολίτη.

Κάτι ακόμα που θα δούμε για πρώτη φορά σε ένα Άρης – ΠΑΟΚ, θα είναι οι άδειες κερκίδες! Ποτέ ξανά στο παρελθόν από την καταβολή της Α’ Εθνικής (και νωρίτερα φυσικά) δεν έχει υπάρξει ντέρμπι στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας χωρίς παρουσία οπαδών. Στην έδρα είτε του Άρη είτε του ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά λοιπόν, θα διεξαχθεί ντέρμπι κεκλεισμένων των θυρών. Το «Κλεάνθης Βικελίδης» θα είναι… ψυχρό, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν λόγω του κορονοϊού. Κατάσταση πρωτόγνωρη για όλους…

Προβλήματα αντιμετωπίζουν κι οι δυο προπονητές. Τόσο ο Μίκαελ Ένινγκ όσο και ο Αμπέλ Φερέιρα θα στερηθούν σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην προσπάθειά τους να πάρουν τους τρεις βαθμούς στη μάχη της συμπρωτεύουσας. Μετά από αρκετό καιρό, στη Super League θα κάνουν την εμφάνισή τους ξένοι διαιτητές και μάλιστα της κατηγορίας Elite της UEFA. Η ΚΕΔ, λοιπόν, αποφάσισε να δώσει το… χρίσμα στον Γερμανό, Φέλιξ Τσβάιερ, για τον αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε διευθύνει τον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ στο VAR θα είναι ο Σάσα Στέγκεμαν που φέτος «σφύριξε» το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε και σχολιάστε την εξέλιξη του αγώνα στο OnSports



Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός Aktor: Στο ΟΑΚΑ για τον... τελικό ο Δ. Γιαννακόπουλος
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: Ατομικό για Μπερνάρ και Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός Aktor: Με τον Χουάντσο οι “πράσινοι”, εκτός ο Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός Aktor: Με τον Χουάντσο οι “πράσινοι”, εκτός ο Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ξεσήκωσε το ΟΑΚΑ ο Κέντρικ Ναν!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved