Μπότος: «Καλή ομάδα ο ΟΣΦΠ, αλλά θα τους κερδίσουμε»!

Μπότος: «Καλή ομάδα ο ΟΣΦΠ, αλλά θα τους κερδίσουμε»!

Ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση του αποψινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο νεαρός άσος της ΑΕΚ. Ο χαρακτηρισμός «παικτάρα» για τον Λιβάγια και «η σειρά μας» για το Κύπελλο!

Αποτελεί μία απ’ τις ελπίδες της ΑΕΚ για το μέλλον. Ο Γιάννης Μπότος περιμένει να πάρει ευκαιρίες για να δείξει την αξία του. Κόντρα στον Ολυμπιακό είναι στην αποστολή. Σε ένα ντέρμπι που θεωρεί πως η ομάδα του θα το νικήσει! Ορθά κοφτά ο νεαρός επισήμανε πως ναι μεν οι «ερυθρόλευκοι» είναι καλή ομάδα, όμως η Ένωση θα πάρει το ματς!

Στις καθιερωμένες δηλώσεις που έκανε στη nova, ο 19χρονος άσος ξεκαθάρισε πως η ΑΕΚ μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, φέτος θα κατορθώσει να κατακτήσει και το Κύπελλο Ελλάδος! «Είναι η σειρά μας» όπως είπε χαρακτηριστικά. Επίσης, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του άξιζε πέρα για πέρα την πρόκριση επί του Άρη, την οποία πίστευε μέχρι τελευταία στιγμή. Και ο Λιβάγια τον δικαίωσε, γι’ αυτό και τον χαρακτήρισε «παικτάρα»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μπότος:

Για την επιστροφή του μετά την επέμβαση στο γόνατο:
«Ενας καθαρισμός ήταν. Μια μικρή επέμβαση. Όλα καλά».

Για την πρόκριση επί του Άρη: «Δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ο Άρης είναι δυνατός. Ακόμη και χωρίς κόσμο είναι η έδρα του. Είναι καυτή έδρα. Τα καταφέραμε όμως… Μας άξιζε η πρόκριση. Ειλικρινά πίστευα μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι θα περάσουμε. Και η σέντρα του Παουλίνιο ήταν εξαιρετική και το γκολ του Λιβάγια. Παικτάρα…»

Για τον τελικό Κυπέλλου:
«Μετά από τους χαμένους τελικούς με τον ΠΑΟΚ, νομίζω φέτος είναι η σειρά μας».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Κυνηγάμε το Κύπελλο και τη 2η θέση, οπότε είναι πάρα πολύ σημαντικό ματς. Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός είναι καλά, αλλά κι εμείς νομίζω μετά και την πρόκριση έχουμε δείξει καλό πρόσωπο. Νομίζω θα πάμε καλά».

Για την κούραση και τις απουσίες: «Λείπουν κάποιοι πολύ σημαντικοί παίκτες, ωστόσο όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και ο προπονητής τους βλέπει όλους. Όσοι μπουν θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι καλή ομάδα. Το ξέρουμε, αλλά νομίζω θα τους κερδίσουμε»



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved