Μπράουν: «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Μπράουν: «Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση»

Ο δεξιός οπισθοφύλακας του ΟΦΗ θεωρεί πως ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλύτερους του αναμενόμενου, ενώ στάθηκε στη δύναμη που είχε το ματς.

Ποιοτικά το ματς του Ηρακλείου σαφώς και δεν ήταν το καλύτερο δυνατό. Όμως σύμφωνα με τον Κρις Μπράουν, ήταν μια αναμέτρηση που είχε ρυθμό για 90 λεπτά και παράλληλα πήγε περισσότερο στη δύναμη. Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ θεωρεί πως η ομάδα του μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση, όμως μετά το 20λεπτο χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κυρίως στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, στην τελική πάσα ή προσπάθεια, να υπάρχει απροσεξία στις προσπάθειες των Κρητικών. Αυτό τουλάχιστον διευκρίνισε ο δεξιός μπακ της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράουν:

«Ήταν δυνατό ματς. Είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα 20 λεπτά. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και γι’ αυτό χάσαμε τον έλεγχο».

Για το τι έλειψε απ’ τον ΟΦΗ: «Στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, στην τελευταία πάσα, δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση. Μας έλειψε ο έλεγχος. Ήταν όλα στη λεπτομέρεια».

Για το ματς που έγινε υπό αντίξοες συνθήκες με αρκετή ζέστη: «Ήταν καλό παιχνίδι, ειδικά μετά από τόσους μήνες απραξίας να υπάρχει αυτός ο ρυθμός, ήταν ένα ωραίο ματς».

 



ΑΕΚ: Πετάει για Σλοβενία η «Ένωση»
ΑΕΚ: Πετάει για Σλοβενία η «Ένωση»
Χολμς: «Ανυπομονώ να δω τον Λεσόρ να παίζει»
Χολμς: «Ανυπομονώ να δω τον Λεσόρ να παίζει»
Indian Wells: Πρόκριση στα προημιτελικά του μικτού για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Indian Wells: Πρόκριση στα προημιτελικά του μικτού για Τσιτσιπά και Σάκκαρη
Με τον Αλβέρτη το λάβαρο του 2000
Με τον Αλβέρτη το λάβαρο του 2000
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved