Αγγελίνας: «Είχαμε διάθεση, ένταση και πάθος»

Αγγελίνας: «Είχαμε διάθεση, ένταση και πάθος»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη επισήμανε πως το μόνο που έλειψε απ’ τον Παναθηναϊκό για να νικήσει τον ΟΦΗ ήταν το γκολ. Παράλληλα, ευχαρίστησε τους παίκτες που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στο «τριφύλλι»!

Παρά το 0-0, το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός ήταν απ’ τα καλά ματς των πλέι οφ. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «πράσινοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δοκάρι, αλλά σκόραραν δύο φορές που τελικά το τέρμα δεν μέτρησε, τη μία ως οφσάιντ και την άλλη για χέρι. Έτσι το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Ο Μάκης Αγγελίνας στις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς, απ’ τη στιγμή που ο Γιώργος Δώνης έχει αποφασίσει να μην ξαναμιλήσει ως το τέλος της σεζόν, στάθηκε στην καλή παρουσία που είχαν οι παίκτες του «τριφυλλιού». Κάνοντας λόγο για πάθος, ένταση και διάθεση απ’ την πλευρά των «πράσινων».

Αρκετά σημαντικό και το «ευχαριστώ» που είπε ο άμεσος συνεργάτης του «τραίνου». Απευθυνόμενος στα παιδιά που ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στον Παναθηναϊκό, καθώς δε θα αγωνιστούν ξανά με το «τριφύλλι». Παιδιά όπως ο Γιόχανσον, ο Ινσούα, ο Χρήστος Δώνης, ο Αποστολάκης κτλ. Τέλος απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Μπράβο και στις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας ακολούθησαν κατά γράμμα αυτό που ζητήσαμε. Έδειξαν διάθεση, είχαν ένταση και πάθος για να νικήσουν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε η νίκη: «Το γκολ. Είχαμε τη διάθεση να πιέσουμε ψηλά, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα όπως είναι ο ΟΦΗ. Να μην του δώσουμε δικαίωμα να μπει στο ματς. Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει».

Για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν: «Κέρδος για τα παιδιά και για τον Παναθηναϊκό. Γι’ αυτά τα παιδιά τα τελευταία ματς είναι σημαντικά. Πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που τερμάτισαν τη χρονιά εδώ, που δε θα είναι μαζί μας από τη Δευτέρα. Επίσης, να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που προσπάθησαν για να βοηθήσουν».

Για τον Θεοχάρη: «Ο Βαγγέλης ήταν πολύ καλός, θετικός. Σίγουρα αυτά με τους τραυματισμούς συμβαίνουν σε ποδοσφαιριστή που έχει να παίξει καιρό».



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχουμε αίσθημα οργής και αηδίας» - Οι δηλώσεις του Νίκολιτς
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Έχουμε αίσθημα οργής και αηδίας» - Οι δηλώσεις του Νίκολιτς
Καραπαπάς: «Δεν ανεχόμαστε σόου κατά του Ολυμπιακού - Επιτέθηκε στον Μεντιλίμπαρ ο Ηλιόπουλος»
Καραπαπάς: «Δεν ανεχόμαστε σόου κατά του Ολυμπιακού - Επιτέθηκε στον Μεντιλίμπαρ ο Ηλιόπουλος»
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι και ξεσήκωσε διαμαρτυρίες - Βίντεο
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πέναλτι που έκρινε το ντέρμπι και ξεσήκωσε διαμαρτυρίες - Βίντεο
Μεντιλίμπαρ: «Όσα συνέβησαν εδώ, δεν ανεβάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Μεντιλίμπαρ: «Όσα συνέβησαν εδώ, δεν ανεβάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved