Αραούχο, το νέο σίριαλ της ΑΕΚ - Επαφή με Βέρντε για... Εμιράτα (photos)

Αραούχο, το νέο σίριαλ της ΑΕΚ - Επαφή με Βέρντε για... Εμιράτα (photos)

H ΑΕΚ έχει μπροστά της την υπόθεση του Αραούχο, ενώ έγινε επαφή και με την πλευρά του Βέρντε.

Ένα νέο σίριαλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ προσεχώς. Έπειτα από την υπόθεση του Όγκνιεν Βράνιες που επέστρεψε «πάκετο» στην Άντερλεχτ αφού πρώτα... έφυγε μόνος του, κυριαρχεί το θέμα του Σέρχιο Αραούχο.

Στην πρώτη επαφή που έγινε με την Λας Πάλμας η Ένωση ζήτησε νέο δανεισμό του παίκτη και για την επόμενη σεζόν με τους ίδιους όρους, γεγονός το οποίο δεν αρέσει στους Ισπανούς.

Στην Λας Πάλμας πατούν πάνω στην αρχική συμφωνία και... δείχνουν την οψιόν αγοράς ύψους 2,7 εκ. ευρώ, ποσό που οι κιτρινόμαυροι δε θα δώσουν υπό τις νέες συνθήκες που διαμόρφωσε ο κορονοϊός.

Για την παράταση του τωρινού δανεισμού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Εάν η ΑΕΚ τακτοποιήσει το ποσό του ενοικίου (σ.σ. περίπου 300.000 ευρώ) θα έχει τον «Τσίνο» μέχρι να ολοκληρωθεί η τρέχουσα αγωνιστική περιόδο.

Η λογική λέει πως πάνω σε αυτό το ζήτημα δεν θα υπάρξει πρόβλημα, ενώ θυμίζουμε πως στο αρχικό deal είχε μπει όρος με μπαν 200.000 ευρώ εάν η ΑΕΚ δεν ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς.

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ο δικέφαλος θα μπορέσει να έχει και τη νέα σεζόν τον Αραούχο καθώς πρόεδρος της Λας Πάλμας Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ σε πρώτη φάση εμφανίζεται αρνητικός για έναν νέο δανεισμό.

Η ιστορία είναι στην αρχή και έχει ακόμα δρόμο....

Αλ Αϊν για Βέρντε

Σε ό,τι αφορά τον Ντανιέλε Βέρντε προκύπτει πως υπάρχει ενδιαφέρον από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπως μετέφερε ο ατζέντης του Ιταλού σε επαφή που είχε με τον Ίλια Ίβιτς.

Στο προγραμματισμένο ραντεβού των δύο πλευρών για το μέλλον της συνεργασίας τους, ειπώθηκε ακόμη πως η ομάδα που έχει στη λίστα της τον παίκτη είναι η Αλ Αϊν και δεν αποκλείεται να καταθέσει σχετική πρόταση. Τονίστηκε από τον εκπρόσωπο του Ιταλού πάντως πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στην ΑΕΚ και ότι δεν είναι στο μυαλό του να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Κάτι που σημαίνει πως εφόσον έρθει πρόταση από Ισπανία ή Ιταλία το θέμα θα είναι ανοιχτό αλλά με τους οικονομικούς όρους που θα θέσει η ΑΕΚ. Και σίγουρα δε θα συζητήσει με προσφορά κάτω των 2 εκ. ευρώ.

 



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved