Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ, «κάρφωσε» Αυγενάκη

Στην αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ, «κάρφωσε» Αυγενάκη

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ.

Επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού για την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ σχολίασαν τα εξής:

«Οι χθεσινές δηλώσεις του Λευτέρη Αυγενάκη, δεν επιβεβαιώνουν απλά όσα του έχουμε κατά καιρούς προσάψει, αλλά ότι έχει το ακαταλόγιστο.

Αναφέρθηκε σε “ομόφωνη απόφαση της λίγκας”, παραβλέποντας πως οι παραφωνίες τον συντροφεύουν από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Η συγκεκριμένη απόφαση στην οποία συμφωνήσαμε άπαντες, αφορούσε διεξαγωγή των πλέι οφ με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων στα γήπεδα.

Όχι να γίνουν κάποια παιγνίδια με κόσμο και άλλα σε εντελώς άδεια γήπεδα, όπως συμφέρει στην ομάδα της οποίας εκτελεί εντολές.

Κι αν τα τελευταία έχουν τεκμηριωθεί επαρκώς, πλέον αναδεικνύει και θρασύτητα μιλώντας για “καθαρές και έντιμες κουβέντες”, προκειμένου να στηρίξει την άκρως μεροληπτική στάση του.

Το πιο έντιμο και καθαρό που θα μπορούσε να κάνει ο ίδιος, θα ήταν να συστήνεται πλέον και επισήμως ως υφυπουργός Ολυμπιακού και όχι αθλητισμού».



Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Ανακοίνωσε Οτζελέγε ο Ερυθρός
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παρί: Το αντίο του Τιάγκο Σπλίτερ
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στους «8» η Φλουμινένσε, «ξέρανε» την Ίντερ - Δείτε βίντεο
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
Στη Μονακό ο Κεβάριους Χέιζ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved