Βέρντε: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»

Βέρντε: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε για τα πλέι οφ και το δικό του μελλον.

Μετά από μια δύσκολη περίοδο στην καραντίνα, ο Ντανιέλε Βέρντε είναι έτοιμος να αγωνιστεί, χαρακτηρίζοντας όλα τα ματς της ΑΕΚ που απομένουν ως τελικούς. Ο Ιταλός εξτρέμ σχολίασε στη Nova και το μέλλον του, δηλώνοντας χαρούμενος στην Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέρντε:

Για την περίοδο της καραντίνας: «Ήταν δύσκολο στην καραντίνα. Με επηρέασε αρκετά προσωπικά και έγιναν χειρότερα, όταν σκεφτόμουν ότι η κόρη μου και η σύζυγός μου ήταν μακριά. Ευτυχώς το επόμενο διάστημα θα είναι κοντά μου, οπότε αυτό μου έδινε δύναμη για να μπορέσω να ετοιμαστώ. Τώρα προέχει να δείξουμε επαγγελματισμό. Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάει πάλι το πρωτάθλημα και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να πετύχουμε κάτι θετικό».

Για την επιστροφή μετά το μεγάλο διάστημα αποχής: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή στις προπονήσεις, όταν ήμασταν σε γκρουπ. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πλέον έχουμε συνηθίσει και κοιτάμε τους επόμενους αγώνες που είναι όλοι τελικοί».

Για το τι φοβάται ο ίδιος περισσότερο: «Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως η πανδημία στην Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα απ’ όλο τον κόσμο. Απεύχομαι να πάθω κάτι, δεν θέλω να κολλήσω κάτι την οικογένειά μου. Τα πράγματα πηγαίνουν όλο και καλύτερα. Προσέχουμε όλοι».

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: «Δεν είναι μόνο το ματς με τον ΠΑΟ. Είναι όλοι τελικοί. Για μένα είναι έντεκα οι τελικοί στο σύνολο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και πιστεύω θα το κάνουμε είναι να βγούμε πανέτοιμοι. Δεν θα είναι εύκολο το ματς με ΠΑΟ, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το καλύτερο».

Για το ξεκίνημα των πλέι οφ: «Θα είναι ό,τι καλύτερο να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Παίζουμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Με μια καλή αρχή θα μας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση. Να κερδίσουμε μια μάχη και θα συνεχίσουμε για να κερδίσουμε τον «πόλεμο».

Για την κίνηση της ΑΕΚ και το μήνυμά της ενάντια στον ρατσισμό: «Είναι κάτι που δεν το δέχθηκα ποτέ. Είμαι εναντίον του ρατσισμού. Ολοι είμαστε ίσοι. Η πρωτοβουλία του κλαμπ με βρίσκει σύμφωνο. Ολοι είμαστε ίδιοι. Δεν έχουμε κάτι διαφορετικό. Ούτε εγώ απ’ τους υπόλοιπους, ούτε οι υπόλοιποι από μένα».

Αν θα ήθελε να γίνει πιο συγκεκριμένος για τη δήλωσή του ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία: «Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Όταν είπα ότι θέλω να επιστρέψω στην Ισπανία αναφερόμουν στο απώτερο μέλλον. Αυτή τη στιγμή με απασχολεί αποκλειστικά η παρουσία μου στην ΑΕΚ και θα δούμε στο μέλλον τι μπορεί να συμβεί».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved