Ένινγκ: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Ένινγκ: «Θέλουμε το Κύπελλο»

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στην εφημερίδα «Bild» για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη.

Χαρούμενος που θα συνεχίσει να εργάζεται στον Άρη εμφανίστηκε ο Μίκαελ Ένινγκ, μιλώντας στην εφημερίδα «Bild». Ο Γερμανός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει και την 29η αγωνιστική της Bundesliga, αλλά μίλησε και για το ελληνικό πρωτάθλημα που επιστρέφει στη δράση το Σαββατοκύριακο.

Μεταξύ άλλων, ο Ένινγκ δήλωσε:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη: «Προχθές ανανεώθηκε το συμβόλαιό μου. Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλά με τον Άρη στα πλέι οφ και ίσως να κερδίσουμε και το Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της για το ποδόσφαιρο οπότε της κόστισε αρκετά η παύση των αγώνων. Δυστυχώς όλα σταμάτησαν αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία κόσμου: «Με την εμπειρία που αποκτήσαμε (βλέποντας τους αγώνες της Bundesliga) είδαμε τι πρέπει να γίνει για να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό διότι οι παίκτες έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν».

 



Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Sports Party* με το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός την Κυριακή από το Πάμε Στοίχημα
Ολυμπιακός: Ταλαιπωρία στην επιστροφή από Μαδρίτη
Ολυμπιακός: Ταλαιπωρία στην επιστροφή από Μαδρίτη
EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της ημέρας - Οι απουσίες των ομάδων
EuroLeague: Το ιατρικό δελτίο της ημέρας - Οι απουσίες των ομάδων
Εθνική Γερμανίας: Με αρκετές αλλαγές η αποστολή
Εθνική Γερμανίας: Με αρκετές αλλαγές η αποστολή
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Η συγκλονιστική σκηνή Κίτσου - Κοκκίδου στο Να με λες μαμά και η ανατροπή που ξάφνιασε το κοινό