«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Αντρέι Τσίντρις» (videos+photos)

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Αντρέι Τσίντρις» (videos+photos)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρουμανία, ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να κάνει δικό του τον νεαρό στόπερ της Μποτοσάνι, Αντρέι Τσίντρις.

Έναν ακόμα ποδοσφαιριστή φέρνουν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Μετά τον Τσίκο Οφοέντου, που οι Τούρκοι έστειλαν στην Τούμπα και έκαναν τη σύνδεση με την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αυτή τη φορά ένα μεταγραφικό σενάριο από τη Ρουμανία εμπλέκει τον «δικέφαλο του Βορρά» με τον Αντρέι Τσίντρις.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Μποτοσάνι και μέχρι πρότινος ήταν αρκετά κοντά στο να πάρει μεταγραφή για τη Βαλένθια, όμως, η αναβλητικότητα των Ισπανών στην υπόθεση έχει κάνει την ομάδα του να σκέφτεται κι άλλες προτάσεις που έχει ήδη στα χέρια της.

Αυτό υποστηρίζει, τουλάχιστον, η ιστοσελίδα «gsp.ro» που αναφέρει ότι η Μποτοσάνι έχει άμεση ανάγκη χρημάτων για να τακτοποιήσει τις οφειλές της που ανέρχονται σε ένα ποσό πάνω  από τις 200.000 ευρώ.  Όπως γράφει το δημοσίευμα των Ρουμάνων, οι άνθρωποι της Μποτοσάνι απογοητεύτηκαν από την προσφορά της Βαλένθια, που ήταν έτοιμη να δώσει ακόμα και 1 εκατ. ευρώ για τον παίκτη αλλά όχι άμεσα, κι έτσι στράφηκαν στην πρόταση που έχουν στα χέρια τους από την Ελλάδα.

«Ο ΠΑΟΚ, η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη που πήρε το πρωτάθλημα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της πριν από έναν χρόνο, είναι ο πιθανότερος προορισμός», γράφει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της Μποτοσάνι, Βαλέριου Ιφτίμε, σε δηλώσεις του σε αθλητική εκπομπή υποστήριξε πως η πιο σοβαρή πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του για τον Τσίντρις είναι από την Ελλάδα.

«Ένας μάνατζερ μου ζήτησε να διαπραγματευτώ τη μεταγραφή του Τσίντρις σε ομάδα της Ισπανίας. Πρόσφεραν 120.000 ευρώ για δανεισμό και οψιόν αγοράς. Έχουμε όμως και μια πολύ καλή γραπτή προσφορά από μια άλλη χώρα. Κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ σοβαρή προσφορά και είναι από την Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «TV Telekom Sport».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αντρέι Τσίντριτς έφτασε πολύ κοντά και στη Στεάουα, όμως, οι διαπραγματεύσεις του Τζίτζι Μπεκάλι με τον Βαλέριου Ιφτίμε δεν καρποφόρησαν καθώς υπήρχαν διαφορές και δεν έφτασαν ποτέ στο πολυπόθητο… άμεσο ποσό των 200.000 ευρώ που έχει ανάγκη η Μποτοσάνι. Παρότι κάποια στιγμή οι δυο πλευρές βρέθηκαν αρκετά κοντά, ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της Στεάουα δυο μέρες αργότερα έκανε γνωστό πως η ομάδα του αποσύρει το ενδιαφέρον για τον νεαρό.

Ποιος είναι ο Αντρέι Τσίντρις

Ο Αντρέι Τσίντρις γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1999 στην Κλουζ-Ναπόκα  της Ρουμανίας και έχει ύψος 1,91μ. κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει στο κέντρο της άμυνας. Είναι αριστεροπόδαρος και κατά συνθήκην έχει αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, η κλασική θέση του όμως είναι αυτή του στόπερ.

Το ποδόσφαιρο για τον Τσίντριτς ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής της Κλουζ πριν βρεθεί το 2017 στη Μποτοσάνι με ελεύθερη μεταγραφή. Μετά από μια σειρά δανεισμών σε Κλιντσένι και Μιροσλάβα, από το 2018 έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας του ενώ είναι διεθνείς με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ρουμανίας και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της χώρας του. Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος είχε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την Μποτοσάνι, όντας βασικό στέλεχος της ομάδας του...

Δείτε τον εν δράσει...

Andrei Chindris



Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Ολυμπιακή Φλόγα: Στο Καλλιμάρμαρο η ξεχωριστή τελετή παράδοσης - Αναχωρεί με ιστιοφόρο για Μασσαλία
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved