Φοιρός: «Μεγάλη αδικία να τιμωρείται ο Άρης»

Φοιρός: «Μεγάλη αδικία να τιμωρείται ο Άρης»

Για την ποινή της απαγόρευσης μεταγραφών στον Άρη μίλησε ο Γιώργος Φοιρός.

Αιχμές προς την ΕΠΟ άφησε ο Γιώργος Φοιρός, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Άρη από τη FIFA. Ο παλαίμαχος παίκτης και πρώην τεχνικός των «κίτρινων» έκανε λόγο για άδικη ποινή, ενώ τόνισε πως κακώς δεν κλήθηκε ο Άρης στη συνάντηση των μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοιρού:

Για την τιμωρία του Άρη από τη FIFA: «Για τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την UEFA, θεωρώ μεγάλη αδικία να κατηγορείται ο Άρης γιατί η ΕΠΟ εξέδωσε το δελτίο του Ντουρμισάι. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή, στέλνεις ένα δελτίο, πας να κάνεις μία μεταγραφή, η ΕΠΟ σου εκδίδει δελτίο και στο τέλος φταις εσύ γιατί εξέδωσε δελτίο η ΕΠΟ; Αυτό είναι τραγικό! Αν δεν έπρεπε να του εκδώσουν το δελτίο, ας μην το εξέδιδαν και θα τελείωνε η ιστορία.

Για το θέμα με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ δικαιώθηκαν όλες οι άλλες ομάδες, η Λάρισα, η ΑΕΚ και οι λοιπές, ο Άρης καλείται να πληρώσει τους παίκτες αυτούς που ήταν τότε, που στο κάτω - κάτω δεν είχαν προσφέρει και τίποτα. Καλείται να τους πληρώσει ο Άρης και τώρα αναδρομικά του έρχονται αυτά τα χρέη, που δεν τα είχε στο πρόγραμμα της η διοίκηση.

Εγώ θα ευχηθώ να πάνε όλα καλά για τον Άρη, να ξεμπερδέψει με όλα αυτά και να αρχίσουν τα πλέι οφ και η νέα χρονιά με νέα πνοή και χωρίς προβλήματα και να κάνει ο Άρης την πορεία που περιμένει ο κόσμος».

Για τη συνάντηση τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ, στην οποία δεν κλήθηκε ο Άρης: «Ένα γεγονός που με λύπησε αυτή τη χρονιά ήταν όταν έγινε η σύσκεψη στο ελληνικό πρωτάθλημα και εκλήθησαν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες για να πάρουν κάποιες αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν εκλήθη ο Άρης να γίνουν πέντε οι ομάδες που είναι δυνατές αντί για τις τέσσερις που ήταν. Έπρεπε να είναι πέντε, γιατί ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και τον άφησαν απ' έξω από τις μεγάλες ομάδες. Ο Άρης με αυτόν τον κόσμο και με την πορεία σαν ομάδα που έκανε τα δύο τελευταία χρόνια είναι δυνατόν να είναι έξω από τις μεγάλες ομάδες; Αυτό πραγματικά ήταν ένα πάρα πολύ λυπηρό γεγονός».

Για το τι κάνει ο ίδιος σήμερα: «Τελείωσα την προπονητική μου καριέρα. Η αλήθεια είναι ότι φέτος πήγα να ασχοληθώ λίγο, για να είμαι κοντά στο ποδόσφαιρο. Ήμουν στον Αγροτικό Αστέρα, στην ομάδα που με γέννησε, που με δημιούργησε. Με τους φίλους μου τους παλιούς εκεί στο συμβούλιο κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Βέβαια είμαι πάντα κοντά στον Άρη, παρακολουθώ πολλά παιχνίδια, ήμουνα στο γήπεδο και θα συνεχίσω να είμαι όπως πάντα, σε όλη μου τη ζωή».

Για τον επαναληπτικό κυπέλλου του Άρη με την ΑΕΚ: «Έτσι όπως ήτανε οι ομάδες πριν από το πρωτάθλημα, νομίζω ότι ο Άρης δικαιούνταν τουλάχιστον να είναι στον τελικό και εκεί να διεκδικήσει επιτέλους το τρόπαιο, που όλοι θέλαμε να έχει έρθει ήδη στην ομάδα και δεν έχει έρθει ακόμα. Τώρα, μετά την πανδημία, δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved