«Βόμβες» Κούγια για Σαββίδη, Μαρινάκη και… Ουάρντα

«Βόμβες» Κούγια για Σαββίδη, Μαρινάκη και… Ουάρντα

Σε συνέντευξή του ο Αλέξης Κούγιας είχε αρκετά να πει για τους μεγαλομετόχους του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού αλλά και τον Αιγύπτιο άσο που έδιωξε από τη Λάρισα.

Στον «Focus» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε κυρίως σε ζητήματα που αφορούν το ποδόσφαιρο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, σχολίασε όσα ειπώθηκαν για τις σχέσεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και αυτές με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βέβαια, το «αφεντικό» των «Βυσσινί» δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Αμρ Ουάρντα, τους λόγους που έφυγε ο παίκτης από τη Λάρισα αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ενώ για ακόμα μια φορά χαρακτήρισε ως αχάριστο τον Γιάννη Μασούρα που επίσης πήρε τον δρόμο της εξόδου μαζί με τον Αιγύπτιο από τη θεσσαλική ομάδα.

«Αν είχα τα λεφτά του Σαββίδη και ήμουν στον ΠΑΟΚ, με τα μισά απ' αυτά θα έπαιρνα πέντε πρωταθλήματα σε επτά χρόνια! Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ γερασμένη ομάδα και δεν έχουν μεταπωλητική αξία οι περισσότεροι παίκτες, για αυτό χρειάζεται μια ανανέωση», είπε αρχικά για τον ΠΑΟΚ ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε:

«Η σχέση μου με τον Ιβάν Σαββίδη, τον Μάκη Γκαγκάτση και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές. Δεν έχει σημασία αν παίρνω το μέρος του Ολυμπιακού ή όχι, οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές. Με την Ξάνθη έχω θέμα, όχι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και των ΜΜΕ που έχει, είναι τιμή μου να είμαι δικηγόρος αυτών των επιχειρήσεων».

Επίσης σχολίασε ότι: «Στη συζήτηση που είχαμε κάνει σε προσωπικό επίπεδο με τον Σαββίδη, του το είχα πει ότι είμαι δικηγόρος του Μαρινάκη και ό,τι στραβό γίνει θα το πω. Το ίδιο είχα κάνει και με τον Μαρινάκη. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να είμαι εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ σε μια υπόθεση στο μέλλον».

Σε ερώτηση για τον Αμρ Ουάρντα, απάντησε: «Ο Ουάρντα είναι σαν παιδί μου, τον έχω σαν παιδί μου. Είναι… μωρό παιδί και για αυτό τον αντιμετώπισα έτσι. Ο Ουάρντα ένιωσε την αγάπη στην Λάρισα και για αυτό έπαιξε καλά εδώ. Όμως με την επανέναρξη των προπονήσεων δεν ήρθε να κάνει τεστ και δεν ήρθε να κάνει προπονήσεις. Ζήτησε πέντε μέρες άδεια από τον Γρηγορίου, αυτός τον παρέπεμψε σε εμένα, του είπα και εγώ όχι στο να πάρει άδεια και πήρε άδεια… από τη σημαία. Έχουμε μια άριστη σχέση. Καμία πρόταση δεν υπήρχε από τον Ολυμπιακό ποτέ, σας διαβεβαιώνω».

Ενώ για τον Γιάννη Μασούρα είπε: «Είναι αχαριστία αυτό που έκανε. Έχει τεράστιες δυνατότητες και κακώς δεν αξιοποιήθηκε από τον Ολυμπιακό. Για μένα έχει καλύτερη βάση από τον Τσιμίκα και μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα. Μπορούσαμε να τον… ζωντανέψουμε όπως με τον Ουάρντα, αλλά έχει μπλέξει με έναν κομπογιαννίτη γιατρό στη Λάρισα που του έκανε προπονήσεις για στίβο και έπαθε τέσσερις θλάσεις».

Τέλος, για την προεδρία της Super League σχολίασε: «Επειδή είμαι ιδιοκτήτης ομάδας, με καίει να προστατεύσω τα λεφτά μου. Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα θα γίνει μόνο αν το θέλουν οι μεγάλοι. Δεν θα κάτσω να σκάσω, αν δέχομαι πόλεμο από τους μεγάλους. Θέλω να αναλάβω την προεδρία στη Λίγκα, αλλά μόνο με τη στήριξη των μεγάλων».



NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
ΑΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του το Μουσείο Ιστορίας | Τα ωράρια λειτουργίας κι οι τιμές των εισιτηρίων
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Πόλο: Διπλή πρόκριση για τον Υδραϊκό
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved