Λόπες: «Γι’ αυτό παραχώρησα το διαμέρισμά μου»

Λόπες: «Γι’ αυτό παραχώρησα το διαμέρισμά μου»

Ο Έλντερ Λόπες μίλησε για την κίνησή του που έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά και τη φετινή ΑΕΚ.

Σε μια εξαιρετική κίνηση προχώρησε ο Έλντερ Λόπες, όταν ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ πρόσφερε το σπίτι του στην Πορτογαλία για να ξεκουράζονται οι γιατροί που έδιναν μάχη με τον κορονοϊό. Ο Λόπες μίλησε στη «Real News» για την πρωτοβουλία του, αλλά και για τη φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ. Ο έμπειρος μπακ είπε τα καλύτερα για τον Μάσιμο Καρέρα, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί στην «Αγια-Σοφιά».

«Είναι αλήθεια ότι παραχώρησα το διαμέρισμα μου στο Πόρτο για τον σκοπό αυτό. Το σπίτι μας ήταν κλειστό, το συζήτησα με τη σύζυγο μου και σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να καλέσουμε τους υπεύθυνους Υγείας και να τους το προσφέρουμε για τον αγώνα τους. Αισθάνθηκα μεγάλη χαρά και περηφάνια που μπόρεσα με τον τρόπο μου να τους βοηθήσω. Δεν θεωρώ ότι έπραξα κάτι το σπουδαίο μπροστά στην αληθινά σκληρή μάχη που δίνουν καθημερινά οι άνθρωποι αυτοί για να σώσουν ζωές. Και εννοείται πως αν χρειαζόταν, θα το έκανα και πάλι με όλη μου την καρδιά», ανέφερε αρχικά.

Για το αν θα είναι έτοιμη η ομάδα στα πλέι οφ: «Θα είμαστε έτοιμοι μόλις αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε δουλέψει στο σπίτι και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει. Συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς γυμναστές που θα μας προετοιμάσουν ώστε να βρεθούμε ξανά σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Σε πρώτη φάση δεν θα βρεθούμε αμέσως στο 100%, ωστόσο γρήγορα θεωρώ ότι θα ανεβάσουμε τους ρυθμούς μας».

Φέτος ο τίτλος του πρωταθλητή μοιάζει χαμένη υπόθεση για τους «κιτρινόμαυρους» και το ερώτημα είναι το κατά πόσο θεωρεί τη χρονιά επιτυχημένη για την ομάδα του: «Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, όμως παραμένουν στο τραπέζι δύο βασικοί στόχοι. Έχουμε τη δυνατότητα να βγούμε δεύτεροι και να συνεχίσουμε στο Champions League, ενώ αν περάσουμε τον Άρη έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα παλέψουμε σκληρά, θα κάνουμε τα πάντα και για τους δύο και σε περίπτωση που τα καταφέρουμε, πιστεύω ότι η σεζόν θα κλείσει με θετικό πρόσημο».

Για τον Μάσιμο Καρέρα: «Μαζί του η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη της περίοδο διότι, κυρίως, μετέδωσε αυτοπεποίθηση σε όλους μας. Στη διάρκεια της χρονιάς δεν είχαμε ισχυρή πίστη στον εαυτό μας και με το που ήρθε ο κ. Καρέρα το διόρθωσε αυτό. Μας αρέσει ο τρόπος που παίζουμε, η ομάδα εμφανίζεται περισσότερο οργανωμένη και συμπαγής - όλοι αμυνόμαστε, όλοι βγαίνουμε μπροστά και αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Τον σεβόμαστε, είναι ο οδηγός μας και ελπίζω να συνεχίσει πλάι μας για πολλά χρόνια».

Για το νέο γήπεδο: «Θα είναι πολύ σημαντικό το να αγωνιστούμε στην "Αγια-Σοφιά", στο νέο μας σπίτι για το οποίο ήδη νιώθουμε περήφανοι, φανταστικό το να παίζουμε εκεί, με την καυτή ατμόσφαιρα που θα δημιουργούν οι οπαδοί μας. Κάθε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ονειρεύεται την ημέρα αυτή και εννοείται πως δεν αποτελώ εξαίρεση».



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved