ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για την επιστροφή στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Ετοιμάζεται για την επιστροφή στις προπονήσεις

Διαδοχικές συσκέψεις είχαν σήμερα στα Σπάτα οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναφορικά με τα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν μετά τις εξαγγελίες του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο γιατρός της ομάδας Χάρης Λάλος, ο τεχνικός διευθυντής Ίλια Ίβιτς, ο γενικός αρχηγός Βασίλης Δημητριάδης και ο υπεύθυνος του προπονητικού κέντρου των Σπάτων Αλέξης Παπαναστασίου, εργάζονται πυρετωδώς και συντονίζουν τις ενέργειές τους ώστε να είναι όλα έτοιμα την προσεχή Τρίτη, 5 Μαΐου.

Στόχος είναι να υπάρξει άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα για την πρώτη προπόνηση στα Σπάτα που, έστω και ως ατομική, έστω και ως γκρουπ 6-8 ατόμων απαιτεί τεράστια προσοχή.

Φυσικά έγινε και τηλεδιάσκεψη του προπονητικού τιμ με τη συμμετοχή του Μάσιμο Καρέρα, βοηθών, γυμναστών, γιατρού για να καταρτιστεί σε πρώτη φάση το πλάνο προπόνησης.

Οι κιτρινόμαυροι πάντως είχαν ξεκινήσει την προεργασία εδώ και μέρες, καθώς Ιβιτς και Δημητριάδης σχεδίαζαν μαζί με τους υπεύθυνους του προπονητικού κέντρου το πλάνο ώστε όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους παίκτες με τις αναγκαίες προσαρμογές.

Αμφότεροι έχουν μιλήσει με αθλητές και προπονητές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρες που έχουν ήδη ξεκινήσει για να έχουν μια πρώτη ιδέα. Φυσικα τα κρατικά πρωτόκολλα θα ακολουθηθούν κατά γράμμα αφού και με τους υπεύθυνους είχαν υπάρξει ανεπίσημες προσεγγίσεις.

Στο μεταξύ σήμερα έγινε σύσκεψη του ιατρικού επιτελείου και σχετικά με την πορεία των τραυματιών που πάνε ήδη πολύ καλά (Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος) αλλά και του Ολιβέιρα. Αναφορικά με τον Πορτογάλο, δεν υπάρχει εικόνα, όμως το καλό είναι οτι επέστρεψε στην Ελλάδα εγκαίρως και θα βγει από την καραντίνα ακριβώς με την έναρξη των προπονήσεων αφού θα έχει συμπληρώσει το 14ήμερο.

Οι συσκέψεις με τη συμμετοχή όλων των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα κορυφωθούν αύριο (Παρασκευή) αλλά και μεσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου τα Σπάτα, οι παίκτες και το προσωπικό να είναι 100% έτοιμοι για τα νέα δεδομένα από την Τρίτη και τις πρώτες προπονήσεις σε γκρουπ.Χάντμπολ: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή
Χάντμπολ: Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή
Ρωσία: Καταγγέλει την Ουκρανία για το θάνατο 14 ανθρώπων σε νοσοκομείο
Ρωσία: Καταγγέλει την Ουκρανία για το θάνατο 14 ανθρώπων σε νοσοκομείο
Έθεσε εαυτόν εκτός ΝΑΤΟ η Σουηδία - Στα άκρα οι σχέσεις με την Τουρκία, με αφορμή το Κοράνι
Έθεσε εαυτόν εκτός ΝΑΤΟ η Σουηδία - Στα άκρα οι σχέσεις με την Τουρκία, με αφορμή το Κοράνι
Πόλο Ανδρών: Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλων Σμύρνης
Πόλο Ανδρών: Πήρε το ντέρμπι ο Απόλλων Σμύρνης